• 25.08.2021

  U subotu plesni spektakl u Trebinju

  U okviru Plesnog festivala Trebinje, koji traje već mjesec dana, u subotu 28.avgusta ispred Kulturnog centra Trebinje održaće se završna manifestacija na kojoj će se okupiti učesnici iz pet gradova i četiri koreografa. Slaviša Sredanović, koreograf i glavni trener Sportsko-plesnog cen... ..
  Detaljnije>>

 • 13.08.2021

  SKOKOVI SA KAMENOG MOSTA U TREBINJU 21. AVGUSTA

   U okviru manifestacije “Dani Trebišnjice”, koju organizuju Turistička organizacija i Društvo prijatelja Trebinja, u ovom gradu se u subotu, 21. avgusta, u 18 časova, organizuju “Skovovi s Kamenog most”, nakon čega slijedi koncert grupe “Tri roga&rdqu... ..
  Detaljnije>>

 • 10.08.2021

  U četvrtak vakcinacija bez zakazivanja

  Dom zdravlja Trebinje poziva zainteresovane građane na besplatnu vakcinaciju protiv virusa korona, u okviru akcije “Dani otvorenih vrata”, koja će se održati u četvrtak, 12. avgusta, u Sportskoj dvorani u Bregovima. Građanima će na raspolaganju biti vakcina Sinofarm. Vakcinacija će tra... ..
  Detaljnije>>

 • 09.08.2021

  DANI TREBIŠNJICE 20. i 21. avgusta – Skokovi sa mosta, trke lađa i kajaka, vaterpolo i odbojka na vodi

  Tradicionalni skokovi sa Kamenog mosta u rijeku Trebišnjicu od ove godine dobiće sasvim novu, atraktivniju i uzbudljiviju dimenziju, koju će pratiti nova skakaonica, bogatiji fond nagrada, profesionalni žiri, muzički program i ono što Trebinjci očekuju već godinama – skokovi će s... ..
  Detaljnije>>