OBILJEŽAVANJE 15 GODINA POSTOJANJA PLESNOG KLUBA „MARIS“ ZAVRŠENO ZUMBA MASTER ČASOM


Dešavanja | 28.08.2021

U okviru prvog izdanja Plesnog festivala Trebinje, koji je trajao mjesec dana, večeras je održana završna manifestacija, na kojoj su se okupili učesnici iz Srbije, BiH i Hrvatske.


Slaviša Sredanović, koreograf i glavni trener Sportsko-plesnog centra „Maris“ i organizator ovog festivala kaže da je nastupilo 70 članova škole „Maris“ i oko 200 plesača zumbe.


„Prvo su se predstavili polaznici škole 'Maris', a nakon toga održan je javni čas, na kome je 15 zubma instruktora predstavilo svoj rad i koreografije. Ovaj mjesec je bio u znaku obilježavanja 15 godina postojanja kluba, a zumba master čas je kruna naše manifastacije i veliko hvala svima koji su tokom mjesec dana kampa i večeras učestovovali u proslavi našeg jubileja“, naveo je Sredanović.


Sanja Nikšić, iz Šapca koji se već 10 godina bavi fitnesom i zumbom izrazila je zahvalnost što je imala priliku da učestuje na zubma master času.


„Prvo gostovanje u Trebinju i veoma mi je drago što sam podelila binu sa svima njima, jer ipak 15 godina kluba nije mala stvar“, rekla je Nikšić.


Učesnike manifestacije pozdravila je načelnik Odjeljenja za kulturu, porodicu, sport i obrazovanje Slađana Skočajić koja je istakla da je prvi festival plesa održan u okviru manifestacije „Trebinjsko kulturno ljeto“ i da je „Maris“ tokom 15 godina rada, pokazao da je uspješan klub i da će i u narednom periodu imati podršku Grada Trebinja.


Trebinjski festival plesa podržali su Grad Trebinje i Elektroprivreda RS.


 


 


rt


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?