Gradonačelnik Trebinja organizovao prijem za hraniteljske porodice


Dešavanja | 23.06.2021

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, danas je organizovao prijem za hraniteljske porodice iz našeg grada.  Sastanku su prisustvovali i predstavnici Međunarodne kolonije "Kolo", koji su na nedavno održanoj humanitarnoj aukciji slika prikupili oko 5 hiljada maraka, koje će biti podijeljene ovim porodicama.


Prema riječima gradonačelnika Trebinja, podrška Grada ovakvim akcijama je neophodna.


"Zato smo pozvali sve hraniteljske porodice i da se novac podijeli jednako. Podaci kojima mi raspolažemo je da ima sedmoro djece koja se nalaze kod hraniteljskih porodica. Moramo svi kao organizovana zajednica  da budemo uz ove porodice jer je njihova odgovornost u društvu veoma značajna", kazao je Ćurić.


Dražen Milić, ispred Kolonije "Kolo" je kazao da se zahvaljuje Gradu Trebinju i Kulturnom centru, koji su pomogli da se ovako značajna manifestacija održi po šesti u našem gradu.


"Novac  je svake godine išao u ruke onima kojima je u tom trenutku bio najpotrebniji. U razgovoru sa Slađanom Skočajić,  došli smo na ideju da ove godine samo djeci iz hraniteljskih porodica, a oni će odlučiti kako će taj novac podijeliti. Umjetnici koji ostave slike, budu srećni kada se njihova slika proda, a novcem neko usreći", kazao je Milić.


 


 


rt

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?