POLICIJSKA UPRAVA TREBINJE; KRIVIČNA DJELA U OPADANJU


Dešavanja | 10.06.2021

Kriminalitet na području istočne Hercegovine u mjesecu maju je smanjen za oko 50 procenata po svim parametrima, a statistički pdaci govore da je broj krivičnih djela smanjen za 60%, broj narušavanja javnog reda i mira manji je za više od 50%, dok je  broj saobraćajnih nezgoda manji za više od 30%.


Ovakvim stanjem kriminaliteta su zadovoljstvo izrazili i čelni ljudi Policijske uprave Trebinje na pres konferenciji za maj mjesec, napominjući da dobru bezbjednosnu situaciju narušavaju jedino četiri paljevine automobila koje su se desile u ovoj godini, ali su neke i razotkrivene.


„U zadnjih pet godina smo imali dvadeset paljevina vozila, ali je potrebno napomenuti i to da je od toga polovina riješena. Preciznije, devet je otkriveno i procesuirano, što nije malo, s obzirom na okolnosti izvršenja ovakvih krivičnih djela i mukotrpnost prikupljanja dokaza“, kazao je na pres konferenciji načelnik uniformisane policije PU Trebinje Petar Kozjak.


Na konferenciji je istaknuto da čitavu ovu godinu policija istočne Hercegovine radi na rješavanju ovih krivičnih djela i da se i ubuduće nastavlja ovaj posao...


NN

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?