NA DAN DJETETA OTVORENA VRATA ZA DJECU I UNUČAD RADNIKA


Trebinje | 01.06.2021

Povodom 1. juna – Međunarodnog dana djeteta, Gradska uprava u Trebinju organizovala je prijem za djecu i unučad svojih radnika.


Pozvala je i sve radne kolektive u gradu – ustanove, preduzeća i radnje, u javnom i privatnom sektoru, da na ovaj dan otvore svoja vrata najmlađima.


Načelnik Odjeljenja za kulturu, porodicu, sport i obrazovanje u Gradskoj upravi Slađana Skočajić kaže da su se na ovu inicijativu odlučili iz dva razloga, od kojih je jedan - da djeca osjeće i upoznaju gdje to njihove mame i tate svakodnevno odlaze, da razumiju da je svaki taj odlazak - jedan novi korak za njihovu ljepšu budućnost, da bude manje suza na rastanku.


„Takođe, željeli smo da bolje upoznamo jedni druge kako bi unaprijedili radnu atmosferu u našim ustanovama. A najbolje se možemo upoznati upravo preko svoje djece, jer tu posebno pršte emocije, kao što je to i bilo danas u našoj maloj sali. Nama koji smo zaposleni, koji smo prezaposleni i radimo pod stresom, kojima je na poslu ponekad i teško – jednostavnije je, ljepše je i lakše ako je komunikacija bolja, a ona nikad ne može biti tako dobra nego kad u nju uskoči topli dječiji osmijeh. Danas u sali Gradske uprave je bilo i smijeha, i topline, i ljubavi, i emocija...“, poručila je Skočajić.


Dan djeteta u JU "Ekologija i bezbjednost" Trebinje


Ističe da je Gradska uprava prvi put ove godine inicirala druženje sa mališanima u radnim kolektivima povodom Dana djeteta, da se to pokazalo kao pravi potez, te da ne sumnja da će se ponoviti i u narednim godinama.


 


 


rt


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?