Luka Petrović: Vukanovićev “šou program”


Dešavanja | 24.05.2021

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a  Trebinje Luka Petrović danas je najoštrije osudio prijetnje i vrijeđanje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića upućenog predsjednicima Osnovnog i Okružnog suda Bojana Stevića i Milana Bosića i tužiocima u Trebinju, ocijenivši da je u pitanju Vukanovićev “šou program”, kako bi se dodvorio ostatku opozicione koalicije.


Petrović je zapitao otkud pravo Vukanoviću da uhodi ljude, proziva ih i maltretira.


“Ovo nije prvi nedopustivi ispad Vukanovića koji, kada god se osjeti ugroženo i izgubi poene u očima javnosti i koalicionih partnera, pribjegava šou programu”,  istakao je Petrović.


Predsjednik SNSD-a dodaje da je interesantno što se niko od Vukanovih "saboraca" nije oglašavao dok je vrijeđao  blaženopočivšeg patrijarha Irineja.


"Nezamislivo je da se nakon najgnusnijih  uvreda ka najsvetijem što imamo, Srpskoj pravoslavnoj crkvi i njenom poglavaru i  izraza od kojih se svaki pravoslavac postidio i zacrvenio, niko iz opozicije nije našao za shodno da prokomentariše", kazao je Petrović.


Smatra da je i jutrošnje Vukanovo ponašanje samo jedan od načina da se dodvori ostatku koalicije.


"Cilj mu je da  povrati izgubljeni rejting i autoritet u političkom smislu. Nekoliko puta je do sada zapomagao iz Trebinja, ali ga njegovi partneri i prijatelji nisu čuli, zato je danas bio toliko glasan. Nedostatak publiciteta i gubitnički put prema narednim izborima sve više prave nervozu samozvanom borcu za pravdu i red. Dnašnjim ponašanjem želio je da se nekome dodvori kako bi na sljedećim izborima obezbijedio neku poziciju jer sam nema nikakve šanse", ocjenjuje Petrović.


Predsjednik SNSD-a smatra da od Vukanovićevih ispada cijelo Trebinje trpi štetu jer grad predstavlja u najgorem svjetlu.


"Odbacujemo da budemo kao on, odbacujemo jezik vrijeđanja, napade na pravosudne institucije, policiju, neistomišljenike", naglasio je Petrović.


 


 


rt

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?