RUKOVODSTVO GRADA U POSJETI DEŽURNIM SLUŽBAMA I PACIJENTIMA NA KOVID ODJELJENJU TREBINJSKE BOLNICE


Dešavanja | 02.05.2021

Gradonačelnik Mirko Ćurić i predsjednik Skupštine Grada Dragoslav Banjak sa saradnicima obišli su povodom Vaskrsa pripadnike dežurnih službi u gradu, te pacijente smještene na kovid odjeljenju trebinjske Bolnice.


Oni su posjetili pripadnike Policijske uprave Trebinje, Teritorijalne vatrogasne jedinice i Službe hitne medicinske pomoći, te pacijente koji se liječe od posljedica izazvanih infekcijom virusa korona.


Ćurić je rekao da se praznik Vaskrs provodi sa najmilijim, ali da to nisu u mogućnosti oni koji su danas dežurni, kao ni oni smješteni u Bolnici, zbog čega su ih danas i posjetili kako bi im čestitali ovaj veliki praznik.


"Obišli smo one koji brinu o Trebinju kada drugi odmaraju. Posebno me raduje što je na kovid odjeljenju manji broj hospitalizovanih nego u prethodnih dana", naveo je Ćurić.


On je kazao da i pored poboljšane epidemiološke situacije nema mjesta opuštanju, te da je važno poštovanje epidemioloških mjera.


"Nema dileme da je zdravlje ljudi na prvom mjestu i da je to prioritet za sve nas, posebno iz razloga jer su i naši medicinski radnici već duže od godinu dana na prvoj liniji borbe za Kovidom-19. Isto tako, privreda mora da radi. Vjerujemo da uz poštovanje epidemioloških mjera možemo da imamo dobru turističku sezonu", naveo je Ćurić.


Čelnici grada su pripadnicima dežurnih službi uručili vaskršnja jaja, a pacijentima na kovid odjeljenju ručak, voće i jaja.


 


trebinje.rs.ba


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?