U NEVESINJSKOM POLJU PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO DJEČAKA


Hronika | 27.03.2021

Beživotno tijelo desetogodišnjeg dječaka Vukašina Samardžije iz Nevesinja pronađeno je jutros u Nevesinjskom polju, u mjestu Pomakovci.


U Policijskoj upravi Trebinje je zvanično potvrđeno samo to da je pronađeno beživotno tijelo nestalog lica, te da će službenici Policijske uprave Trebinje obaviti uviđaj na licu mjesta, zajedno sa javnim tužiocem Okružnog tužilaštva Trebinje.


Iz izvora bliskih policiji nezvanično smo saznali da dječak nije pronađen u jezeru Alagovac kod Nevesinja, kako su to jutros objavili mediji, a o uzrocima smrti se ne ništa ne mož znati dok se ne okonča uviđaj. 


Dječak, sitne građe, crne kose i crnih očiju, koji je posljednji put viđen na biciklu i u društvu psa šarplaninca, u jakni plave boje sa bijelim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama, nestao je u četvrtak 25. marta oko 15,30 časova, a policija je juče zaprimila prijavu o nestanku.


Od tada se u potragu sa njim, osim porodice, prijatelja i mještana, uključila i policija,  pripadnici Civilne zaštite sa dronovima, Teritorijalne vatrogasne jedinice, Lovačkog udruženja, a kasnije i Helikopterski servis RS sa dvije letjelice, te pripadnici Gorske službe spasavanja iz cijele BiH sa psima tagačima…


 


NN