BOLJE ZDRAVSTVENO STANJE VLADIKE ATANASIJA


Trebinje | 22.02.2021

Zdravstveno stanje umirovljenog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Atanasija, koji se od sredine protekle sedmice nalazi na bolničkom liječenju u JZU Bolnica Trebinje, tokom proteklih dana postepeno se poboljšalo.


Iako još uvijek na kiseoničkoj podršci, sa malim protokom kiseonika saturacija se održava na potpuno normalnom nivou, a izostaju simptomi koji bi ukazivali na težu kliničku sliku. Prema tome, opšte zdravstveno stanje Episkopa Atanasija prilično je dobro i stabilno, a u bolničkim uslovima biće nadgledano i narednih dana.


Episkop Atanasije, zajedno sa vaskolikom Eparhijom zahumsko-hercegovačkom i primorskom, ovim putem zahvaljuje se svim episkopima, sveštenstvu, monaštvu i vjernom narodu naše ali i drugih Pomjesnih crkava, na molitvama i staranju za njegovo zdravlje, a naročito NJegovoj Svetosti, novoizabranom Patrijarhu srpskom Gospodinu Porfiriju, koji takođe upućuje Gospodu svoje molitve za Episkopa Atanasija, istovremeno moleći i Episkopa Atanasija da se moli za NJegovu Svetost, preko Episkopa Dimitrija upućujući svoje pozdrave i izražavajući zahvalnost Episkopu Atanasiju za veliki doprinos životu Crkve.


Eparhija ZHiP

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?