FAKULTETIMA U TREBINJU POVELJE, A UDRUŽENJU “BEBE” ZAHVALNICA


Trebinje | 13.11.2020

FAKULTETIMA U TREBINJU POVELJE, A UDRUŽENJU “BEBE” ZAHVALNICA


Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić uručio je dekanima Akademije likovnih umjetnosti i Fakultetu za proizvodnju i menadžment iz Trebinju povelje grada, a Udruženju “Bebe” zahvalnicu na svečanoj sjednici Skupštine Grada, upriličenoj povodom Dana oslobođenja u Prvom svjetskom ratu.


Zahvalivši se na poveljama u ime trebinjskih visokoškolskih ustanova, dekan Akademije likovnih umjetnosti Veselin Brković je naglasio da povelje grada predstavljaju i znak zahvalnosti i priznanje ovim fakultetima koji su važan dio akademske zajednice Republike Srpske.


Zahvalnicu za udruženje “Bebe” primila je Lilien Kovač, načelnik Službe za ginekologiju Doma zdravlja Trebinje, koja je stalni sradnik udruženja, zahvalivši se na povelji Gradskoj upravi, ali posebno na predanom radu predsjednice udruženja Snežani Misiti koja iz poravdanih razloga nije mogla doći na sjednicu.


“Ovo je podrška istrajnosti našem radu, dokaz da smo na pravom putu, ali i podsticaj da idemo dalje, kako bi Trebinje bilo bogatije novim malim stanovnicima”, kazala je dr Kovač, podsjetivši da se ove godine navršila decenija rada udruženja u kojem je rođeno 138 beba.


Prisutnim se obratio i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, čestitavši dobitnicima na priznanjiima, ali i cijelom gradu i građanima Dan oslobođenja, datum na koji je poslije Velikog rata narodu došla sloboda.


 


nn

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?