NDP PORUČUJE DA JE DOSTA PRIČE I DA TREBA RADITI


Politika | 11.11.2020

Aktivisti Narodnog demkratskog pokreta okupili su se i danas na Trgu slobode u Trebinju, gdje su dijelili propagandni matetijal i razgovarali sa prolaznicima.


“Naš predizborni slogan ne treba objašnjavati, jer poruka “Dosta priče – idemo raditi” govori sve, s obzirom da u našoj stranci ostaju na fonu da ćemo samo ozbiljnim radom i djelovanjem i ojačati i sačuvati Republiku Srpsku i to u sabornosti sa svima oko sebe, zajedničkom saradnjom, bez međusobne mržnje”, poručio je predsjednik NDP-s Bojan Šapurić.


Ovaj mladi i uspješni političar koji je dokazao da mladi mogu ponijeti breme teških i turbulnetnih vremena, a ona su od rata naovamo trenutno najizraženija, kaže da je i njegov tim sastavljen najviše od mladih ljudi koji su svjesni ozbiljnosti date situacije, ali ih podržavaju i oni stari, prekaljeni borci u pravom smislu te riječi.


U NDP-u kažu da Trebinjci i Trebinjke na njihovoj lisi prepoznaju svoje prijatelje, svoje drage komšije, ljude časnog moralnog digniteta, svjesni da za takve treba glasati…


SARANSAK


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?