MI SMO DOBITNA KOMBINACIJA, PORUČILI U DNS-U NA LIJEPLJENJU PLAKATA


Politika | 29.10.2020

Nekolicina članova Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza Trebinje, na čelu sa predsjednikom Jovicom Vlatkovićem,  zalijepili  su danas predizborne plakate na pano u centru grada.


Napominjući da svoje predizborne aktivnosti obavljaju u skladu sa epidemiološkom situacijom, bez velikih okupljanja i galame koja, kako kažu, nikada nije imala nikakvu produktivnost, u DNS-u ističu da je njihov sistem dokazivanja okrenut samo kreativnosti i radu.


“U želji da svojim primjerima pokažemo odgovornost za zdravlje svih nas, izbjegavamo velika okupljanja, ali i napominjemo da, kao društveno odgovorna stranka koja okuplja mladost i iskustvo, preferiramo samo privredni i kulturni napredak za koji se moraju zalagati svi građani Republike Srpske”, kazao je ovom prilikom Vlatković.


Naglašavajući da oni nisu stranka od velikih obećanja, on ističe da njihovi članovi sa velikim privrednim iskustvom, ali i oni mladi koji tek uče, mogu iznijeti teret napretka Republike Srpske, što će i dokazati njihovi odbornici kojim građani budu dali povjerenje.


Vlatković kaže da u DNS-u čvrsto podržavaju opštedruštveno napredne projekte u Trebinju, poput gradnje aerodroma, Kliničkog centra, solarne elektrane od 73 megavata, za koju je i lično dao svoj potpis u “Elektroprivredi RS” i da se svi ovi projekti uz ogromnu vjeru i zalaganje trebaju i realizovati.


"Trebinje ima istorijsku priliku da postane najvažniji centar u ovom dijelu Balkana i to ne smijemo da propustimo", odlučan je Vlatković, napominjući da jedino preostaje da se pravim ljudima da šansa.


U Demokratskom narodnom savezu u Trebinju ističu da je upravo provjerena kombinacija mladosti i iskustva ono čime se vode i u njihovoj stranci, zbog čega su uvjereni da će taj kvalitet prepoznati i građani Trebinja…


SARANSAK