VELIKI USPJEH NAJMLAĐIH ATLETIČARA "LEOTARA"


Ostalo | 19.09.2020

Današnji  dan za Atletski klub „Leotar“ uljepšali su i najmlađi takmičari koji su nastupali na Prvenstvu BiH i Memorijalnoj atletskoj trci posvećenoj Božu Gagru u Čitluku, gdje su osvojili ukupno 12 medalja - tri zlatne, pet srebrenih i četiri bronzana odličja.


Najsjajnije medalje osvojili su Lana Kandić, 2013. godište u trci na 60 metara, Dunja Banđur, 2012. godište u trci na 60 metara i Srna Danojlić u istoj trci za atletičarke 2011. godište.


Vrijedan uspjeh osvajanjem srebrenih medalja ostvarili su Jakov Perišić Glebov u trkama na 60 i 200 metara za cicibane, kao i Memorijalnoj trci u muškoj konkurenciji, te Katarina Pažin u bacanju kugle za cicibane.


Zapažen nastup imali su i Sara Mijanović u trci na 60 metara i Memorijalnoj trci za cicibane, cicibani Pavle Pažin skok u vis te Katarina Pažin u bacanju vorteksa.


„Raduju nas sve u klubu ovi rezultati. Od seniorki, u kojima je naša Vanja izuzetna, preko mlađih kategorija do najmlađih gdje smo ponovo bili uspješni. Iza svega stoji dobar rad i veliki talenat a na nama je da idemo dalje. Još jače i uspješnije“, kaže nam Vesna Zurovac predsjednik Atletskog kluba „Leotar“.


 


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?