• 01.08.2019

  Geografija kao najzanimljivija video-igrica: Kreće DIGITALIZACIJA UDŽBENIKA u Srpskoj

  Geografija kao najzanimljivija video-igrica: Kreće DIGITALIZACIJA UDŽBENIKA u Srpskoj Učenici šestog razreda, u desetak osnovnih škola, dobiće priliku da od septembra uče geografiju na novi način, uz pomoć prvih digitalizovanih udžbenika u Srpskoj. Oni će, praktično, o geografskom pr... ..
  Detaljnije>>

 • 17.07.2019

  NAPOKON: YOUTUBE MUSIC DOSTUPAN I U BIH

  NAPOKON: YOUTUBE MUSIC DOSTUPAN I U BIH YouTube Music, nova muzička streaming usluga, dostupna je i u Bosni i Hercegovini. "Uzbuđeni smo što danas možemo da predstavimo YouTube Music u Bosni i Hercegovini - novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, ... ..
  Detaljnije>>

 • 03.07.2019

  MREŽE / "PALI" INSTAGRAM I FACEBOOK: Korisnici širom svijeta ne mogu učitati fotografije

  MREŽE / "PALI" INSTAGRAM I FACEBOOK: Korisnici širom svijeta ne mogu učitati fotografije Najpopularnije društvene mreže Facebook i Instagram su "pale", a korisnici širom svijeta ne mogu učitati i objaviti fotografije na ovim društvenim mrežama. Više od 2000 ljudi... ..
  Detaljnije>>

 • 26.06.2019

  CRKVE U LJUBOMIRU I KONJSKOM PROGLAŠENE NACIONALNIM SPOMENICIMA BIH

  CRKVE U LJUBOMIRU I KONJSKOM PROGLAŠENE NACIONALNIM SPOMENICIMA BIH Bosna i Hercegovina bogatija je za tri nova nacionalna spomenika. Trideseta sjednica Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika održana je jučer u Sarajevu. Predsjedavajući Komisije Amir Pašić i članovi Radoje Vidovi... ..
  Detaljnije>>

 • 14.06.2019

  OTVOREN DRUGI SRPSKI FILOZOFSKI SIMPOZIJUM

  OTVOREN DRUGI SRPSKI FILOZOFSKI SIMPOZIJUM U trebinjskom Muzeju Hercegovine sinoć je otvoren drugi po redu Srpski filozofski simpozijum, na kome su se, od 13. do 16. juna, u organizaciji Srpskog filozofskog društva i pod pokroviteljstvom Grada Trebinja, okupili eminentni filozofi iz Srbije, ... ..
  Detaljnije>>

 • 10.06.2019

  GRADSKA UPRAVA: PRIJEM ZA NAJBOLJE ĐAKE, SVI ŽELE DA SE VRATE U SVOJ GRAD

  GRADSKA UPRAVA: PRIJEM ZA NAJBOLJE ĐAKE, SVI ŽELE DA SE VRATE U SVOJ GRAD Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić uručio je novčane nagrade najboljim učenicima  osnovnih i srednjih škola u Trebinju, među kojim su, osim đaka generacije i vukovaca, i oni učenici koji u dosadaš... ..
  Detaljnije>>

 • 14.04.2019

  INSTAGRAM, FACEBOOK I WHATSAPP PALI ŠIROM SVIJETA

  INSTAGRAM, FACEBOOK I WHATSAPP PALI ŠIROM SVIJETA Svjetski mediji prenose da su pale popularne društvene mreže Facebook, Instagram i Whatsapp. Brojni korisnici su se požalili da ove društvene mreže trenutno ne funkcionišu. Većina korisnika u regionu, takođe, uop&scaron... ..
  Detaljnije>>

 • 02.03.2019

  ZA NEKOLIKO GODINA "CRNE KUTIJE" I KAMERE U SVIM VOZILIMA

  ZA NEKOLIKO GODINA "CRNE KUTIJE" I KAMERE U SVIM VOZILIMA Ako se Uredba usvoji, svi automobili bi morali da imaju ugrađen GPS i kamere za prepoznavanje saobraćajnih znakova kako bi otkrili koliko je ograničenje na dionici puta kojim se automobil kreće Na nivou Evropske unije pripremaju se revoluci... ..
  Detaljnije>>

 • 05.12.2018

  FEJSBUK OPET PAO! Korisnici izlogovani, lozinke ne rade

  FEJSBUK OPET PAO! Korisnici izlogovani, lozinke ne rade Nove nevolje za Fejsbuk i njihove korisnike! Većina ljudi je automatski izlogovana sa ove društvene mreže i ne mogu da se ponovo prijave. U isto vreme sajt je potpuno nedostupan za dobar deo korisnika. Ukoliko ste pokušali da se... ..
  Detaljnije>>

 • 03.07.2018

  TREBINJAC ZA OTMJENIM MERCEDESOM TRAGAO SVE DO AMERIKE

  TREBINJAC ZA OTMJENIM MERCEDESOM TRAGAO SVE DO AMERIKE  Trebinjac Dušan Prcović posjeduje najotmjeniji oldtajmer u istočnoj Hercegovini - mercedes klasik 560 V8 kabriolet, proizveden 1986. godine za američko tržište.Mercedesi iz klase 560 SL su i prodavani samo na američkom trži&... ..
  Detaljnije>>

 • 22.06.2018

  FACEBOOK POČINJE NAPLAĆIVATI GRUPE

  FACEBOOK POČINJE NAPLAĆIVATI GRUPE Facebook je najavio da će započeti s pilot-projektom kojim će se početi naplaćivati članstvo u Facebook grupama. Kao razlog promjene svoje dosadašnje politike bazirane na besplatnoj usluzi, navode želju da pruže potporu administratorima grupa. "Potaknuti u... ..
  Detaljnije>>

 • 17.03.2018

  FIĆA GUTA KILOMETRE I OBILAZI PLANETU

  FIĆA GUTA KILOMETRE I OBILAZI PLANETU   Za dobru avanturu nije potrebno mnogo, a sam dokaz za to jesu Amar Čamo iz Goražda, sa trenutnom adresom u Australiji, i "fićacrew", koji čine njegovih troje prijatelja i jedan ženski "fićo". Amar, Nezir, Kenan i Australijanka Adele ljubitelji su starih... ..
  Detaljnije>>

 • 15.11.2015

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA Iz Centra javne bezbjednosti Trebinje upozoravaju vozače da od danas 15. novembra do 15. aprila, vozila moraju posjedovati zimsku opremu. Obavezna zimska oprema, u navedenom periodu, je propisana Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja u BiH. Sankcija za nepo&sca... ..
  Detaljnije>>

 • 10.11.2015

  NOVI GOLF 8 STIŽE 2016.

  NOVI GOLF 8  STIŽE 2016. VOLFZBURG - Rad na novom golfu već je u poodmakloj fazi pa se ne očekuje da će odlazak Valtera de Silve sa mjesta prvog čovjeka dizajna grupacije "Volkswagen" uticati na izgled tog modela, piše "WorldCarFans". Isti izvor navodi da će golf osme generacije biti p... ..
  Detaljnije>>