• 12.01.2018

  FACEBOOK NAJAVIO DRASTIČNU PROMJENU NA GLOBALNOM NIVOU

  FACEBOOK NAJAVIO DRASTIČNU PROMJENU NA GLOBALNOM NIVOU Facebook će uskoro na globalnom nivou promijeniti način prikazivanja vijesti čime će umnogome otežati rad preduzećima, brendovima i medijima. Umjesto postova sa stranica, naglašavaće se sadržaj koji podstiče razgovor između porodice i p... ..
  Detaljnije>>

 • 11.10.2017

  PAO FACEBOOK ŠIROM SVIJETA

  PAO FACEBOOK ŠIROM SVIJETA Društvena mreža Facebook danas ne funkcioniše u punom kapacitetu. Kako javlja The Independent, Facebook je potpuno pao za mnoge korisnike širom svijeta. Iz kompanije još uvijek nema zvaničnih informacija o čemu se radi nakon što ... ..
  Detaljnije>>

 • 29.09.2017

  OD ROBOTA DO HIDROTURBINA: MLADI TREBINJCI UŽIVALI U „NOĆI ISTRAŽIVAČA“

  OD ROBOTA DO HIDROTURBINA: MLADI TREBINJCI UŽIVALI U „NOĆI ISTRAŽIVAČA“  U Trebinju je večeras priređena „Noć istraživača“, već tradicionalna manifestacija posvećena popularizaciji nauke, čiji je domaćin Fakultet za proizvodnju i menadžment u koorganizaciji sa Ministars... ..
  Detaljnije>>

 • 04.07.2017

  KAKO IZGLEDA GENETSKA EVROPA

  KAKO IZGLEDA GENETSKA EVROPA Kako bi Evropa te dijelovi Azije i Afrike izgledali da su granice rađene na temelju haplogrupa, odnosno grupa koje dijele pretka te mogu biti jedan od načina promatranja genetskog sastava neke skupine, pokazuje ova karta koju je objavio jedan korisnik Reddita. Iz nje s... ..
  Detaljnije>>

 • 09.06.2017

  PODRŽIMO PAMET? Podržimo Budišu i Stašu

  PODRŽIMO  PAMET? Podržimo  Budišu i Stašu Turska kompanija je spremna da u pametno ogledalo, izum studenata Radoša Budiše i Staše Đurović, uloži  100. 000 dolara i pomogne im da osnuju svoju kompaniju, a resorno ministarstvo u vladi Republike Srpske... ..
  Detaljnije>>

 • 03.06.2017

  PROGRAMER IZ TREBINJA OSVOJIO NAGRADU NASA

  PROGRAMER IZ TREBINJA OSVOJIO NAGRADU NASA Programer iz Trebinja Ranko Mandić osvojio je nagradu za najinspirativnije rješenje Američke svemirske agencije NASA na njihovom godišnjem takmičenju "Spejs eps čelendž" u kome prezentuju probleme iz različitih oblasti i traže rješenja... ..
  Detaljnije>>

 • 10.01.2017

  POTVRĐENO JE: YAHOO! PRESTAJE POSTOJATI

  POTVRĐENO JE: YAHOO! PRESTAJE POSTOJATI Internetski gigant Yahoo! prestaje postojati. Odluka je potvrđena kasno u ponedeljak u izvještaju kompanije američkim regulatorima. U izvještaju opisuju planove preuzimanja Yahooa od strane telekomunikacijskog diva Verizon Communications Inc. P... ..
  Detaljnije>>

 • 26.11.2016

  KAKO NESTATI SA INTERNETA?

  KAKO NESTATI SA INTERNETA? Mnogi ljudi na internetu imaju "hrpu profila", a ukoliko su vam dosadili, ovaj servis vam omogućuje da ih obrišete sve odjednom. Iako možete pojedinačne profile da deaktivirate pojedinačno, pojavio se novi servis koji vam omogućava da pomoću nekoliko klikova mi&sca... ..
  Detaljnije>>

 • 13.05.2016

  Huawei P9 Lite u prodaji , košta 299 eura

  Huawei P9 Lite u prodaji , košta 299 eura Huawei je konačno ozvaničio i P9 Lite model telefona. Kineska kompanija je već ranije predstavila P9 i P9 Plus telefone, sa Kirin 955 čipsetom. Iako ima "Lite" oznaku, P9 Lite ima isti 5.2-inčni 1080p displej kao i standardni P9 model. Međutim, Lite... ..
  Detaljnije>>

 • 15.11.2015

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA Iz Centra javne bezbjednosti Trebinje upozoravaju vozače da od danas 15. novembra do 15. aprila, vozila moraju posjedovati zimsku opremu. Obavezna zimska oprema, u navedenom periodu, je propisana Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja u BiH. Sankcija za nepo&sca... ..
  Detaljnije>>

 • 10.11.2015

  NOVI GOLF 8 STIŽE 2016.

  NOVI GOLF 8  STIŽE 2016. VOLFZBURG - Rad na novom golfu već je u poodmakloj fazi pa se ne očekuje da će odlazak Valtera de Silve sa mjesta prvog čovjeka dizajna grupacije "Volkswagen" uticati na izgled tog modela, piše "WorldCarFans". Isti izvor navodi da će golf osme generacije biti p... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?