• 19.03.2019

  NOVI USPJESI MLADIH FIZIČARA IZ TREBINJSKE GIMNAZIJE

  TREBINJSKI GIMNAZIJALCI NAGRAĐENI U ALEKSINCU Učenici trebinjske Gimnazije “Jovan Dučić”, Anja Dučić i Radoš Radovanović, osvojili su drugo i četvrto mjesto za svoje demonstracione eksperimente na Međunarodnoj konferenciji o nastavi fizike u srednjim školama, koja se po se... ..
  Detaljnije>>

 • 02.03.2019

  ZA NEKOLIKO GODINA "CRNE KUTIJE" I KAMERE U SVIM VOZILIMA

  ZA NEKOLIKO GODINA "CRNE KUTIJE" I KAMERE U SVIM VOZILIMA Ako se Uredba usvoji, svi automobili bi morali da imaju ugrađen GPS i kamere za prepoznavanje saobraćajnih znakova kako bi otkrili koliko je ograničenje na dionici puta kojim se automobil kreće Na nivou Evropske unije pripremaju se revoluci... ..
  Detaljnije>>

 • 14.01.2019

  POČELA ZIMSKA ŠKOLA FIZIKE

  POČELA ZIMSKA ŠKOLA FIZIKE  U Trebinju  je danas počela druga Zimska škola fizike, koja je okupila oko 40 srednjoškolaca iz cijele RS. Prema riječima Dobroslava Slijepečevića, trebinjskog profesora fizike i člana Društva fizičara istočne Hercegovine, do 18. ja... ..
  Detaljnije>>

 • 30.12.2018

  JEDINSTVENA U SVETU Srpska naučnica dokazala zašto vantelesna oplodnja nije uspešna u 33 odsto slučajeva i daje NOVU NADU ŽENAMA

  JEDINSTVENA U SVETU Srpska naučnica dokazala zašto vantelesna oplodnja nije uspešna u 33 odsto slučajeva i daje NOVU NADU ŽENAMA Podatak da u Srbiji oko 300.000 parova čeka na vantelesnu oplodnju krije mnogo teških trenutaka, sudbina i suza onih kod kojih je sve to dosad bilo n... ..
  Detaljnije>>

 • 05.12.2018

  FEJSBUK OPET PAO! Korisnici izlogovani, lozinke ne rade

  FEJSBUK OPET PAO! Korisnici izlogovani, lozinke ne rade Nove nevolje za Fejsbuk i njihove korisnike! Većina ljudi je automatski izlogovana sa ove društvene mreže i ne mogu da se ponovo prijave. U isto vreme sajt je potpuno nedostupan za dobar deo korisnika. Ukoliko ste pokušali da se... ..
  Detaljnije>>

 • 12.10.2018

  POČELA MATEMATIČKA KONFERENCIJA

  POČELA MATEMATIČKA KONFERENCIJA SAVREMENI MATEMATIČKI PROBLEMI U ČAST PROFESORA PIKULE  U čast prof. dr Milenka Pikule, osnivača katedre za matematiku na Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu, čiji je on profesor i dugogodišnji dekan, u Trebinju se, na Fakultetu za proizvodnju i me... ..
  Detaljnije>>

 • 03.07.2018

  TREBINJAC ZA OTMJENIM MERCEDESOM TRAGAO SVE DO AMERIKE

  TREBINJAC ZA OTMJENIM MERCEDESOM TRAGAO SVE DO AMERIKE  Trebinjac Dušan Prcović posjeduje najotmjeniji oldtajmer u istočnoj Hercegovini - mercedes klasik 560 V8 kabriolet, proizveden 1986. godine za američko tržište.Mercedesi iz klase 560 SL su i prodavani samo na američkom trži&... ..
  Detaljnije>>

 • 22.06.2018

  FACEBOOK POČINJE NAPLAĆIVATI GRUPE

  FACEBOOK POČINJE NAPLAĆIVATI GRUPE Facebook je najavio da će započeti s pilot-projektom kojim će se početi naplaćivati članstvo u Facebook grupama. Kao razlog promjene svoje dosadašnje politike bazirane na besplatnoj usluzi, navode želju da pruže potporu administratorima grupa. "Potaknuti u... ..
  Detaljnije>>

 • 19.05.2018

  FIZIKA NIJE BAUK

  FIZIKA NIJE BAUK  Ono što je u teorijskoj nastavi bauk – u praktičkoj primjeni može biti i veoma zabavno. U to su se večeras uvjerili i trebinjski školarci, ali i nešto stariji naši sugrađani, koji su u Domu mladih imali priliku upravo da se zabave a usput i ... ..
  Detaljnije>>

 • 17.03.2018

  FIĆA GUTA KILOMETRE I OBILAZI PLANETU

  FIĆA GUTA KILOMETRE I OBILAZI PLANETU   Za dobru avanturu nije potrebno mnogo, a sam dokaz za to jesu Amar Čamo iz Goražda, sa trenutnom adresom u Australiji, i "fićacrew", koji čine njegovih troje prijatelja i jedan ženski "fićo". Amar, Nezir, Kenan i Australijanka Adele ljubitelji su starih... ..
  Detaljnije>>

 • 15.02.2018

  GMAIL SE MIJENJA, pogledajte kakve nas novosti čekaju

  GMAIL SE MIJENJA, pogledajte kakve nas novosti čekaju  Google uskoro planira potpuno integrisati AMP u popularni servis za elektronsku poštu, dajući korisnicima Gmail-a elegantniji pregled, kao i nekoliko vrlo korisnih noviteta. Produkt menadžer za Gmail, Akaš Sani  potvrdi... ..
  Detaljnije>>

 • 12.01.2018

  FACEBOOK NAJAVIO DRASTIČNU PROMJENU NA GLOBALNOM NIVOU

  FACEBOOK NAJAVIO DRASTIČNU PROMJENU NA GLOBALNOM NIVOU Facebook će uskoro na globalnom nivou promijeniti način prikazivanja vijesti čime će umnogome otežati rad preduzećima, brendovima i medijima. Umjesto postova sa stranica, naglašavaće se sadržaj koji podstiče razgovor između porodice i p... ..
  Detaljnije>>

 • 15.11.2015

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA Iz Centra javne bezbjednosti Trebinje upozoravaju vozače da od danas 15. novembra do 15. aprila, vozila moraju posjedovati zimsku opremu. Obavezna zimska oprema, u navedenom periodu, je propisana Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja u BiH. Sankcija za nepo&sca... ..
  Detaljnije>>

 • 10.11.2015

  NOVI GOLF 8 STIŽE 2016.

  NOVI GOLF 8  STIŽE 2016. VOLFZBURG - Rad na novom golfu već je u poodmakloj fazi pa se ne očekuje da će odlazak Valtera de Silve sa mjesta prvog čovjeka dizajna grupacije "Volkswagen" uticati na izgled tog modela, piše "WorldCarFans". Isti izvor navodi da će golf osme generacije biti p... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?