• 26.11.2016

  KAKO NESTATI SA INTERNETA?

  KAKO NESTATI SA INTERNETA? Mnogi ljudi na internetu imaju "hrpu profila", a ukoliko su vam dosadili, ovaj servis vam omogućuje da ih obrišete sve odjednom. Iako možete pojedinačne profile da deaktivirate pojedinačno, pojavio se novi servis koji vam omogućava da pomoću nekoliko klikova mi&sca... ..
  Detaljnije>>

 • 13.05.2016

  Huawei P9 Lite u prodaji , košta 299 eura

  Huawei P9 Lite u prodaji , košta 299 eura Huawei je konačno ozvaničio i P9 Lite model telefona. Kineska kompanija je već ranije predstavila P9 i P9 Plus telefone, sa Kirin 955 čipsetom. Iako ima "Lite" oznaku, P9 Lite ima isti 5.2-inčni 1080p displej kao i standardni P9 model. Međutim, Lite... ..
  Detaljnije>>

 • 12.04.2016

  TREBINJE PO PRVI PUT OBILJEŽILO ČOVJEKOV ODLAZAK U KOSMOS

  TREBINJE PO PRVI PUT OBILJEŽILO ČOVJEKOV ODLAZAK U KOSMOS Pet ipo decenija od odlaska prvoga čovjeka u kosmos, ruskog kosmonauta Jurija Gagarina, obilježeno je po prvi put u Trebinju manifestacijom „Jurijeva noć“, u okviru koje je u Domu mladih priređena izložba radova učenika osnovnih ... ..
  Detaljnije>>

 • 16.03.2016

  MOGUĆNOSTI NADGRADNJE TESLINIH IZUMA

  MOGUĆNOSTI NADGRADNJE TESLINIH IZUMA Predstavnici Međunarodnog centra za istraživanje nasljeđa Nikole Tesle iz Beograda i Moskve održali su u Muzeju Hercegovine u Trebinju predavanje o Nikoli Tesli i njegovim naučnim otkrićima značajnim za čovječanstvo, a u povodu 160 godina od njegovog rođenja. G... ..
  Detaljnije>>

 • 26.02.2016

  OPREZ: VIRUS “LOCKY” PRIJETI KIBERNETIČKOM PROSTORU REPUBLIKE SRPSKE

  OPREZ: VIRUS “LOCKY” PRIJETI  KIBERNETIČKOM PROSTORU REPUBLIKE SRPSKE  Odjeljenje za informacionu bezbjednost (OIB – CERT RS) upozorava korisnike Interneta u Republici Srpskoj o pojavi i kampanji širenja tzv. ”Locky” malicioznog softvera u kibernetičko... ..
  Detaljnije>>

 • 28.12.2015

  WINDOWS 10 DRUGI NAJKORIŠTENIJI OPERATIVNI SISTEM

  WINDOWS 10 DRUGI NAJKORIŠTENIJI OPERATIVNI SISTEM  Microsoft ima dobar razlog za slavlje. Činjenica je da nova generacija operativnog sistema Windows iz dana u dan povlači sve više sljedbenika, a to i ne čudi s obzirom na to da Microsoft radi sve što je u njihovoj moći da... ..
  Detaljnije>>

 • 15.11.2015

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA

  OD DANAS OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA Iz Centra javne bezbjednosti Trebinje upozoravaju vozače da od danas 15. novembra do 15. aprila, vozila moraju posjedovati zimsku opremu. Obavezna zimska oprema, u navedenom periodu, je propisana Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja u BiH. Sankcija za nepo&sca... ..
  Detaljnije>>

 • 10.11.2015

  NOVI GOLF 8 STIŽE 2016.

  NOVI GOLF 8  STIŽE 2016. VOLFZBURG - Rad na novom golfu već je u poodmakloj fazi pa se ne očekuje da će odlazak Valtera de Silve sa mjesta prvog čovjeka dizajna grupacije "Volkswagen" uticati na izgled tog modela, piše "WorldCarFans". Isti izvor navodi da će golf osme generacije biti p... ..
  Detaljnije>>

 • 22.05.2015

  3D FILMOVI NISU PREPORUČLJIVI DJECI DO 13 GODINA

  Filmovi i kompjuterske igre u trodimenzionalnom (3D) formatu, ne preporučuju se djeci od šest do 13 godina, dok se ostalima savetuje "umJereno" korišćenje te tehnologije, saopštila je danas francuska agencija za savjete o zdravlju. Tokom protekle decenije, znatno se r... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?