• 26.03.2019

  PRODA SE SVAKI KOMAD SIRA IZ MANASTIRA DUŽI

  PRODA SE SVAKI KOMAD SIRA IZ MANASTIRA DUŽI  Jedinstveni sir srednjevjekovnog manastira Duži, smještenog nedaleko od Trebinja prema Dubrovniku, proizvodi se na isti, tradicionalan način već punih 60 godina i u ovome kraju slovi za najbolji, tako da se svakodnevno proizvede osam do deset... ..
  Detaljnije>>

 • 17.05.2017

  SELO ŠĆENICA: Cijelo selo stalo u jednu kuću

  SELO ŠĆENICA: Cijelo selo stalo u jednu kuću Zadnje dvije decenije prošlog vijeka u Šćenici, malom selu koje pripada opštini Bobani i hercegovačkom kršu, opstajalo je dvadeset jedno domaćinstvo.  U svakom od njih po deset, petnaest pa čak i dvadeset ljudi. D... ..
  Detaljnije>>

 • 04.05.2017

  PORODICA BRKAN RAZVILA BIZNIS U RAVNOM: Bolji život zahvaljujući škripavcu

  PORODICA BRKAN RAZVILA BIZNIS U RAVNOM: Bolji život zahvaljujući škripavcu Porodica Brkan je razvila biznis na tradicionalnoj proizvodnji sira škripavca na starom porodičnom ognjištu u selu Slavogostići, smještenom na području opštine Ravno. Dragana i Zdravk... ..
  Detaljnije>>

 • 01.05.2017

  PRVOMAJSKI URANAK NA ZUBAČKIM UBLIMA

  PRVOMAJSKI URANAK NA ZUBAČKIM UBLIMA Lokalna uprava Grada Trebinja organizovala je jutros Prvomajski uranak na Zubačkim Ublima, gdje su se okupili Trebinjci i Trebinjke, jedni po prvi, a drugi po ko zna koji put, ali svi sa jednim ciljem – da se opuste uz roštilj, sport i rekreaciju. ... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?