• 07.10.2019

  20 GODINA EPISKOPSTVA VLADIKE GRIGORIJA

  20 GODINA EPISKOPSTVA VLADIKE GRIGORIJA Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska organizuje u petak, 11. oktobra, svečanu akademiju povodom 20 godina episkopstva vladike Grigorija. Vladika Grigorije će, kako je najavljeno, govoriti na temu “Ličnost-zajednica-odnos” – “Tre... ..
  Detaljnije>>

 • 05.10.2019

  FILMSKI KAMPUS U TREBINJU OD 14. OKTOBRA

  FILMSKI KAMPUS U TREBINJU OD 14. OKTOBRA  Direktor Kinoteke Republike Srpske Snježan Lalović rekao je da će deveti "Filmski kampus" biti održan u Trebinju od 14. do 20. oktobra i da će učestvovati dvadesetak studenata sa filmskih akademija iz Srpske, Srbije, Crne Gore i Federacije BiH, kao i i... ..
  Detaljnije>>

 • 12.09.2019

  EKIPA MJUZIKL KABAREA "BH BROADWAY – MOJA PJESMA" DONOSI DAŠAK BROADWAYA U TREBINJE

  EKIPA MJUZIKL KABAREA "BH BROADWAY – MOJA PJESMA" DONOSI DAŠAK BROADWAYA U TREBINJE Pjesmama iz poznatih brodvejskih mjuzikla i kroz njih, u svojevrsnoj intimnoj ispovijesti, trebinjskoj publici će ispričati svoje vlastite priče. Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH i tim ameri... ..
  Detaljnije>>

 • 09.09.2019

  NAJBOLJI BICIKLISTI BALKANA sredinom oktobra stižu u Trebinje

  NAJBOLJI BICIKLISTI BALKANA sredinom oktobra stižu u Trebinje Trebinje će polovinom oktobra ugostiti najbolje balkanske bicikliste - više od 200 takmičara iz 11 zemalja, u svim uzrasnim kategorijama - od kadeta do seniora. Ovo je saopšteno na dašanjoj konferenciji za št... ..
  Detaljnije>>