• 06.08.2019

  TREĆI SALON ŽILAVKE U VINSKOJ GALERIJI VUKOJE

  TREĆI SALON ŽILAVKE U VINSKOJ GALERIJI VUKOJE  U Trebinju će se, u organizaciji Udruženja građana “Salon žilavke”, u subotu, 17. avgusta 2019. godine, u Vinskoj galeriji Vukoje, održati Treći Salon žilavke 2019., manifestacija na kojoj će se predstaviti eminentni proizvođači ovog s... ..
  Detaljnije>>

 • 31.07.2019

  KONCERT KALIOPI ZA SLAVU GRADA

  KONCERT KALIOPI ZA SLAVU GRADA U okviru ovogodišnjeg obilježavanja slave Grada i Crkvene opštine Trebinje Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Grad Trebinje organizuje koncert muzičke zvijezde Kaliopi. Koncert će biti održan 19. avgusta na Trgu slobode, s početkom u 21.40 časova. Pokrovi... ..
  Detaljnije>>

 • 30.07.2019

  SABOROVANJE NA UBLIMA, organizovan besplatan autobuski prevoz

  SABOROVANJE NA UBLIMA, organizovan besplatan autobuski prevoz Na Zubačkim Ublima 3. avgusta biće održan tradicionalni Veliki narodni sabor. Oaza prirode „na vratima“ Orjena već decenijama je u vrelim avgustovskim danima mjesto susreta i druženja naroda hercegovačkih i susjednih crnogor... ..
  Detaljnije>>

 • 29.07.2019

  ŠESTI SERGEJEVI SUSRETI

  ŠESTI SERGEJEVI SUSRETI U organizaciji Narodne biblioteke „Dr Ljubo Mihić“ u Ljubinju će u nedjelju, 4. avgusta, biti održani Šesti Sergejevi susreti. U kulturnom programu koji se tradicionalno organizuje u znak sjećenja na ljubinjskog pjesnika Sergeja Ćuka učestvuju Vuka... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?