• 10.09.2017

  ZBOGOM SMOKI, ŠURDA, LJUBIŠA, IDOLU MOGA DJETINJSTVA

  ZBOGOM SMOKI, ŠURDA, LJUBIŠA, IDOLU MOGA DJETINJSTVA Kada sam ga upoznao kod Juga Deretića u „Studencu“ bio je isto onako neodoljivo šarmantan kao na filmovima – širok i srdaćan osmijeh da sam u prvi tren pomislio da me je zamijenio sa nekim svojim dra... ..
  Detaljnije>>

 • 06.09.2017

  PRETVARAJU LI SE BH. RADNICI U ROBOVE?

  PRETVARAJU LI SE BH. RADNICI U ROBOVE? Bilećka tekstilna industrija ponovo je na koljenima, a izbezumljenih 90 radnica kao da su pomirene sa sudbinom - primaju rješenja o otkazu i uredno se prijavljuju na berzu rada kao da je u pitanju proces koji se podrazumijeva, jer tek nekolicina njih, s... ..
  Detaljnije>>

 • 04.08.2017

  DRAMA NA TREBINJSKOM ASFALTU

  DRAMA NA TREBINJSKOM ASFALTU Trebinjci su, izgleda, nepobjedivi u sklonosti ka pretjerivanju, pa se i novinski stupci, valjda u nedostatku „pravih“ vijesti (a „pravim“ vijestima se kod nas u posljednje vrijeme smatraju samo one koje u naslovu imaju pridjev „rekordni&ld... ..
  Detaljnije>>

 • 29.07.2017

  TRIDESET GODINA MATURE – JOŠ IMA ŽIVIH PROLETERA

  TRIDESET GODINA MATURE – JOŠ IMA ŽIVIH PROLETERA  Osim ljente promenade Trebinjem, novih viđenja sa starim prijateljima koji su iz djetinjstva preselili u Ameriku, Australiju, po Evropi, regionu i ko zna gdje sve ne, u gradu na Trebišnjici se u ovim vrelim danima otvaraju i... ..
  Detaljnije>>