• 18.10.2019

  NAVIJAČI POSTIGLI DOGOVOR O UKLANJANJU GRAFITA

  NAVIJAČI POSTIGLI DOGOVOR O UKLANJANJU GRAFITA Predstavnici udruženja navijača „Crvene zvezde Trebinje“ i udruženja navijača „Grobari Trebinje“ postigli su zajednički dogovor da se uklone svi navijački grafiti u našem gradu, te da u narednom periodu ova dva udruženja ... ..
  Detaljnije>>

 • 18.10.2019

  KLIMATSKE PROMJENE TRAŽE ZAJEDNIČKI ODGOVOR REGIONA

  KLIMATSKE PROMJENE TRAŽE ZAJEDNIČKI ODGOVOR REGIONA „Klimatske promjene: rizici i zajedničko djelovanje u regionu“ tema je druge Međunarodne konferencije o klimatskim promjenama, koja se danas održava u Trebinju, u organizaciji Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekolog... ..
  Detaljnije>>

 • 17.10.2019

  BILEĆA : Policija da dežura 24 časa zbog migranata

  BILEĆA : Policija da dežura 24 časa zbog migranata  Odbornici Bileće na današnjem vanrednom skupštinskom zasjedanju zatražili su od Policijske uprave Trebinje da organizuje 24-časovno prisustvo na terenu sitničkog područja u cilju zaštite imovine i lica od migranata. Obav... ..
  Detaljnije>>

 • 14.10.2019

  PU TREBINJE: Preduzimamo sve da zaštitimo imovinu od migranata

  PU TREBINJE: Preduzimamo sve da zaštitimo imovinu od migranata Policijska uprava Trebinje apeluje na građane da imaju razumijevanja za trenutnu migrantsku krizu na koju će policijski službenici ove Uprave nastojati da adekvatno i u skladu sa svojim mogućnostima odgovore. „Policijskim ... ..
  Detaljnije>>