• 03.12.2019

  TEŽAK POLOŽAJ INVALIDNIH LICA

  Položaj invalidnih lica u Istočnoj Hercegovini je težak, dosta je porodica koje žive samo od socijalne pomoći i u neprihvatljivim životnim uslovima, rečeno je danas na sastanku svih udruženja osoba sa invaliditetom sa područja Istočne Hercegovine. Povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa inv... ..
  Detaljnije>>

 • 28.11.2019

  URUČENA NOVA VATROGASNA OPREMA ZA TREBINJE I RAVNO

  U okviru  projekta pod nazivom  „Unapređenje mehanizama saradnje između grada Trebinja i opšine Ravno”, koji je odobren od Savjeta Evrope, danas je u prostorijama Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje organizovana primopredaja vatrogasne opreme, koja se odnosi na od... ..
  Detaljnije>>

 • 18.11.2019

  NOVI MADRACI ZA PEDIJATIJSKO ODJELJENJE

  NOVI MADRACI ZA PEDIJATIJSKO ODJELJENJE Tvornica madraca „Nobil“ iz Nove Bile donirala je Odjeljenju pedijatije Bolnice Trebinje petnaestak  madraca za bolničke krevete, povodom proslave 30 godina od postojanja. Mirjana Vico iz trebinjske poslovnice „Nobil“ je prilikom... ..
  Detaljnije>>

 • 14.11.2019

  TRADICIONALNI TREBINJSKI KROS PROTIV DIJABETESA: PROMOCIJA ZDRAVOG ŽIVOTA

  TRADICIONALNI TREBINJSKI KROS PROTIV DIJABETESA: PROMOCIJA ZDRAVOG ŽIVOTA Učenici osnovnih i srednjih trebinjskih škola, njih oko 500, trčalo je u tradicionalnom, osmom po redu Trebinjskom krosu protiv dijabetesa, obilježavajući na taj način Svjetski dan borbe protiv dijebetesa.  &ldqu... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?