• 16.01.2018

  PAŽNJA- RAMER PONOVO NA HERCEGOVAČKIM DRUMOVIMA

  PAŽNJA- RAMER PONOVO NA HERCEGOVAČKIM DRUMOVIMA Na putnoj mreži istočne Hercegovine su do 31. januara ove godine postavljeni savremeni radarski sistemi za mjerenje brzine kretanja vozila. Iz Policijske uprave Trebinje, koja operativno pokriva ovaj dio Srpske, ističu da će radarski sistem biti kori... ..
  Detaljnije>>

 • 12.01.2018

  MLADI DNS-A TREBINJE DARIVALI PAKETIĆE

  MLADI DNS-A TREBINJE DARIVALI PAKETIĆE Aktiv mladih Demokratskog narodnog saveza iz Trebinja darovali su 40 poklon paketića socijalno ugroženoj djeci Trebinja povodom nastupajuće Pravoslavne nove godine, ali i proteklog Božića. Predsjednik Akriva mladih DNS-a Trebinje Bojan Šapurić kaže da ... ..
  Detaljnije>>

 • 05.01.2018

  KONCERT ZA SUZE I SMIJEH

  KONCERT ZA SUZE I SMIJEH Ima nekih trenutaka, koji vječnost traju. Ima nekih koncerata koji se pamte, ostaju vječno u sjećanju i izvođača i gledalaca. Jedan takav, spontan, gotovo bez dogovora, priredili su sinoć u Domu penzionera članovi Guslarskog društva vojvoda „Nedjeljko Vidakovi... ..
  Detaljnije>>

 • 05.01.2018

  NEVESINJAC MILAN ZUROVAC OVE GODINE PEČENICAMA OBRADOVAO FOČAKE

  NEVESINJAC MILAN ZUROVAC OVE  GODINE PEČENICAMA OBRADOVAO FOČAKE  Fočanski Centar za socijalni rad podijelio je danas božićne pečenice za 73 porodice koje primaju socijalnu pomoć. Ova javna ustanova prvi put je organizovala ovakvu akciju, a pečenice su darivali dobrotvori iz Foče i Neves... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?