• 15.01.2020

  "Bebe" dobile prvu ovogodišnju bebu

  TREBINJE - Udruženje porodica sa problemom steriliteta "Bebe" iz Trebinja u ovoj godini dobilo je prvu ovogodišnju bebu, dječaka iz Trebinja, čiji su roditelji članovi ovog udruženja. U Udruženju kažu da su u toku prošle godine zabilježili najveći broj novorođenčadi od osnivanja prije... ..
  Detaljnije>>

 • 14.01.2020

  TREBINJE PROSLAVILO NOVU GODINU PO JULIJANSKOM KALENDARU

  ZABAVA POD PLATANIMA UZ BANETA MOJIĆEVIĆA  Veliki broj Trebinjaca i Trebinjki i gosti iz Srbije i Cene Gore, dočekali su Novu godinu po julijanskom kalendaru u bašti Hotela Platani i okolnim ulicama koje su bile prepune, uz koncert Baneta Mojićevića i benda. Ni u „reprizi“ ... ..
  Detaljnije>>

 • 14.01.2020

  POTOMCI RATNIH DOBROVOLJACA 1912-1918. ČUVAJU SRPSKU ISTORIJU

  Udruženje potomaka i poštovalaca ratnih dobrovoljaca 1912 – 1918. iz Trebinja je u proteklom vremenu rekonstruisalo nekoliko gradskih spomenika sagrađenih u čast bitaka i učesnika Balkanskih i Prvog svjetskog rata, saopšteno je na prijemu koji se u ovom udruženju tradicionalno or... ..
  Detaljnije>>

 • 13.01.2020

  Milionski projekti trend u Trebinju i u ovoj godini

  TREBINJE - U Trebinju su u protekloj godini realizovani ili su započeti infrastrukturni projekti vrijedni nekoliko miliona maraka, a takav trend se nastavlja i u ovoj godini. Prema riječima Marka Rikala, načelnika Odjeljenja za urbanizam i prostorno uređenje grada Trebinja, započeti projekti se, uk... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?