NDP PORUČUJE DA JE DOSTA PRIČE I DA TREBA RADITI


Politika | 11.11.2020

Aktivisti Narodnog demkratskog pokreta okupili su se i danas na Trgu slobode u Trebinju, gdje su dijelili propagandni matetijal i razgovarali sa prolaznicima.


“Naš predizborni slogan ne treba objašnjavati, jer poruka “Dosta priče – idemo raditi” govori sve, s obzirom da u našoj stranci ostaju na fonu da ćemo samo ozbiljnim radom i djelovanjem i ojačati i sačuvati Republiku Srpsku i to u sabornosti sa svima oko sebe, zajedničkom saradnjom, bez međusobne mržnje”, poručio je predsjednik NDP-s Bojan Šapurić.


Ovaj mladi i uspješni političar koji je dokazao da mladi mogu ponijeti breme teških i turbulnetnih vremena, a ona su od rata naovamo trenutno najizraženija, kaže da je i njegov tim sastavljen najviše od mladih ljudi koji su svjesni ozbiljnosti date situacije, ali ih podržavaju i oni stari, prekaljeni borci u pravom smislu te riječi.


U NDP-u kažu da Trebinjci i Trebinjke na njihovoj lisi prepoznaju svoje prijatelje, svoje drage komšije, ljude časnog moralnog digniteta, svjesni da za takve treba glasati…


SARANSAK