U NASELJU TINI IZGORIO CITROEN C5


Hronika | 02.11.2020

U Šumadijskoj ulici, u naselju Tini u Trebinju, izbio je požar na putničkom automobilu marke Citroen C5, u vlasništvu Trebinjca S. Miloševića.


Milošević, koji je inače inžinjer u građevinskoj firmi „Herc gradnja“ poznat je kao dobar kolega i fin komšija koji se, kako kažu stanari zgrada naselja Tini, nikome nije zamjerio, pa se ne može sumnjati ni na neku evenetualnu osvetoljubivost.


Niko od stanara nije ni primijetio ništa neobično, osim jednog iz susjedne zgrade, koji je čuo neobično šuštanje i pucketanje, a kada je izašao na balkon auto je već gorjelo.


Sve se dešavalo munjevitom brzinom, pa, iako su vatrogasci došli odmah po pozivu, nisu uspjeli spasiti automobil koji je požar u potpunosti uništio.


Sretna okolnost je jedino ta što niko nije stradao, niti je bilo oštećenih okolnih automobila, iako je Tini naselje sa spojenim nizovima stambenih blokova i velikim brojem automobila.


Nezvanično saznajemo da vlasnik ne sumnja ni na koga kao eventualnog podmetača požara, iako se u policiji još zvanično nisu ni izjasnili o uzroku i da li je uopšte u pitanju paljevina ili samozapaljenje.


Nije utvrđena ni materijalna šteta, ali se na prvi pogled vidi da je ogromna, jer je auto, koji je novije proizvodnje, bukvalno uništen.


Nezvanično saznajemo i to da je automobil bio kasko osguran, ali se za sada još ne zna šta pokriva to osiguranje ...