SNSD TREBINJE ZAPOČEO PREDIZBORNU KAMPANJU


Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić i generalni sekretar ove stranke Luka Petrović zalijepili su prvi predizborni plakat na panou u Trebinju, započevši na taj način predizbornu kampanju za predstojeće lokalne izbore.


Oni su ovom prilikom poručili da ne sumnjaju u apsolutnu pobjedu i da SNSD sa svojim koalicionim partnerima, a čine ih još osam stranaka, očekuju dvotrećinsku većinu u budućem lokalnom parlamentu, odnosno 70% glasova birača koji će se opredijeliti da Ćurić i naredne četiri godine bude gradonačelnik Trebinja.


Mi šaljemo poruku da napravimo jednu gospodstvenu, dostojnu i kulturnu kampanju, kakva je i dolikovala vlasti čiji smo glavni stub i do sada bili mi iz Saveza nezavisnoh socijaldemokrata, jer Trebinje zaslužuje kulturno i odgovorno ponašanje, ukazujući na primjeren način na sve ono što smo radili u prethodne četiri godine, ali i da kažemo šta ćemo raditi u naredne četiri godine”, istakao je Petrović.  


I Ćurić je napomenuo da će tokom izborne kampanje prezentovati sve projekte i programe koji su realizovani i koje će realizovati.


Kada smo prezentovali platformu projekata prije četiri godine mnogi su komentarisali da ako uradimo i 30% zacrtanog biće to itekako značajno, a mi smo realizovali ili još uvijek realizujemo preko 95% tih projekata, tako da očekujemo sličan bilans i nove platform koju smo predstavili našim sugrađanima”, kazao je Ćurić.


 Njegovu kandidaturu podržali su Sosicjalistička partija, DNS, Ujedinjena Srpska, PUP RS, Pokret za Trebinje, DEMOS, NDP I Prva SDS….


NN


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?