MITROPOLIJA CRNOGORSKO-PRIMORSKA: Mitropolit Amfilohije ima virus, molimo se za njegovo zdravlje


Mitropolija crnogorsko-primorska potvrdila je večeras u saopštenju da je mitropolit Amfilohije pozitivan na testu za korona virus, istakavši da je njegovo zdravstveno stanje stabilno i pozvala vernike da se mole za njegovo zdravlje, kao i za zdravlje svih obolelih.


Saopštenje Mitropolije prenosimo u celosti:


"Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, ušao je danas u cetinjsku Bolnicu Danilo Prvi radi rutinske zdravstvene kontrole a povodom planiranja njegovih predstojećih pastirskih aktivnosti. Prethodne dane mitropolit je proveo u kućnoj izolaciji i pod neprekidnim ljekarskim nadzorom. Iako je njegovo opšte zdravstveno stanje i danas utvrđeno urednim (bez značajnijih poteškoća ) a on se lično dobro osjeća, kovid-test je potvrdio da je vladika inficiran ovim virusom, pa je, baš iz tih razloga, on prevezen u KBC Podgorica. Tamo će, zbog povoljnijih uslova liječenja, biti smješten sve dok traje infekcija.


Opšte mišljenje ljekara je, da je mitropolitovo zdravstveno stanje, s obzirom na pozitivan rezultat pomenutog testa - sasvim stabilno i pod kontrolom.


Pozivamo braću i sestre na usrdnu molitvu punu vjere i ljubavi - kako za mitropolitovo što skorije ozdravljenje, tako i za zdravlje i napredak svih oboljelih."


 


sputnik

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?