"ELEKTROPRIVREDA RS":Održani pregovori u vezi s kolektivnim ugovorom


 Rukovodstvo "Elektroprivrede RS" na čelu sa direktorom Lukom Petrovićem i uprave ovog preduzeća održali su danas s predstavnicima Odbora sindikata EP RS u Trebinju radni sastanak, na kojem je razmatran predloženi novi kolektivni ugovor.


Budući da je stari kolektivni ugovor istekao 1. oktobra, a u julu je održan i prvi sastanak Uprave i Sindikata, kojim je, kako kaže Zoran Mićanović, predsjednik Odbora sindikata ERS, otvorena priča o ovom dokumentu, on još nije donesen i slijedi još pregovora.


Pregovori ni danas nisu okončani, jer je, kako saznajemo, u pitanju obiman dokument s izvjesnim izmjenama u odnosu na stari i potrebno je sve detaljno razmotriti.


Mićanović kaže da je predloženi kolektivni ugovor za nijansu bolji od starog.


U "Elektroprivredi RS" je na njihovoj zvaničnoj stranici samo potvrđen sastanak i navedeno da je protekao u dobroj atmosferi.


“Sastanak je protekao u pozitivnoj atmosferi, uz otvaranje pitanja od značaja za sve radnike holdinga i dogovor da se za pregovaračkim stolom donesu zajednička rješenja prihvatljiva za sve”, navedeno je na sajtu EPRS.


 


 


nn


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?