DEVET STRANAKA PODRŽALO MIRKA ĆURIĆA U KANDIDATURI ZA GRADONAČELNIKA TREBINJA


Aktuelni gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić biće kandidat SNSD-a i još osam  trebinjskih političkih partija za novi gradonačelnički mandat na predstojećim lokalnim izborima. 


Ćurićevo ime je i zvanično objelodanjeno na sinošnjem sastanku GO SNSD Trebinje, gdje ga je podržalo svih 39 mjesnih odbora ove stranke, čiji su generalni sekretar Luka Petrović i sam Ćurić potpisali danas i zvanični koalicioni sporazum sa još osam stranaka. 


“Zauzeli smo i jedinstven stav da ova devetočlana koalicija ima za cilj da osvoji 21 mandat u Skupštini Grada Trebinja, odnosno, 70 procenata glasova i isto toliko glasova da bude usmjereno kandidatu za gradonačelnika Trebinja, koliko je imao i na prijevremenim izborima za gradonačelnika 2019. godine”, istakao je nakon sastanka Luka Petrović.


On je pojasnio da su već imenovani svi predstavnici koji će raditi na predizbornim aktivnostima, a početkom septembra će biii dostupni i zajednički planovi za nove mandate.


Predstavnik DNS-a Jovica Vlatković je naglasio da ovaj koalicioni sporazum za cio grad Trebinje znači sigurnu budućnost u naredne četiri godine, jer će se, kako kaže, nastaviti punom parom dosadašnje aktivnosti.


Rajko Ćapin, predsjednik SPRS Trebinja je pojasnio da socijalisti I ubuduće ostaju na dosadašnjem fonu socijalne ravnopravnosti svih građana.


“Našim opredjeljenjem da za gradonačelničkog kandidata podržimo Mirka Ćurića znači u nastavak kontinuuteta realizacije uspješnih projekata koje smo i do sada zajednički realizovali”, kazao je Ćapin.


Kratku poruku je na kraju imao i gradonačelnik Mirko Ćurić, koji je kazao da samo može zahvaliti koalicionim partnerima, ali i građanima Trebinja koji su mu i na prethodnim prijevremenim izborima dali veliki broj glasova i ukazali povjerenje.


“Ovo nije moja kandidatura, već svih ovih devet stranaka koje su poslale svoje predstavnike, kao i svih građana Trebinja koji su naša snaga, a mi moramo opravdati naše stare težnje – za jako, bolje i ljepše Trebinje, da svi radimo za opštu stvar, da stvaramo ambijent u kome nema tenzija, političkih tenzija, već samo konkretnih i pravih djela”, odlučan je bio Ćurić.


Sa skupa je poručeno da je cilj koalicionih stranaka okupljenih oko SNSD-a zajedništvo i ravnopravnost svih…


NN


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?