TREBINJE DIJELI DODATNE VAUČERE ZA TURISTE /VIDEO/


APLIKACIJA ZA VAUČERE VEĆ U FUNKCIJI 


Grad Trebinje i Turistička organizacija iz ovoga grada su, preko trebinjskih hotelijera i drugih turističkih radnika, obezbijedili 30 dodatanih vaučera za boravak gostiju u Trebinju.


Gradonačelnik Mirko Ćurić i direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić su na konferenciji za novinare objelodanili da je u pitanju nagradnu igru, pod nazivom “Ljetuj u Trebinju”, te da je aplikacija pod tim nazivom, na kojoj će se moći prijaviti svi zainteresovani, već aktivna i biće ugašena tek 26. Juna ove godine. 


“Biće nagrađen dosta veći broj turista, jer imamo prijavljen mnogo veći broj od 30  hotelijera voljnih da ponude besplatno prenoćište sa doručkom u Trebinju”, istakao je na pres konferenciji gradonačelnik Ćurić, objasnivši da jedan vaučer iznosi 150 maraka, te da, zavisno od klase hotela i vrste usluge, gosti mogu ostvariti i više noćenja sa doručkom.


Kaže da su za pružanje ponude za aplikaciju “Ljetuj u Trebinju” zainteresovani i ponuđači privatnog smještaja, hosteli i sl., pa će iznos od 150 maraka podrazumijevati dosta više noćenja nego li u luksuznijim hotelskim objektima, ali će sve biti stvar dogovora sa hotelijerima da li jedan vaučer može da se iskoristi i za dvije osobe.


On pojašnjava da, u skladu sa dobijenim iznosom, u luksuznijim hotelima to podrazumijeva jedno ili dva noćenja, a na drugim mjestima to može iznositi mnogo više.


“Važno je da podstaknemo, odnosno, da u Trebinju nastavimo onaj dobar kontinuitet koji smo imali u prethodnim godinama, u kojim smo imali preko 100.000 noćenja i turiste iz preko 90 zemalja svijeta, pa smo se, zajedno sa svim turističkim radnicima i  hotelijerima Trebinja, odlučili za ovaj projekat”, istakao je Ćurić, podsjetivši i one koji ne budu imali sreće u ovoj nagradnoj igri, da obavezno posjete Trebinje, gdje će imati izvanredan odmor i kvalitetnu uslugu za skromnu sumu novca.


Direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić je pojasnio da se svaka osoba može prijaviti nekoliko puta na aplikaciju, koju svi mogu pronaći ukucavši na pretraživačima “Ljetuj u Trebinju” i unijeti svoje podatke koji se traže i koji će se prihvatati sve do petka, 26. juna, da bi izvlačenje dobitnika bilo obavljeno već u ponedeljak, 29. juna, kada će njihova imena biti objavljena na internet stranicama Grada Trebinja i Turističke organizacije.


“Nakon izvlačenja će se tačno precizirati koji vaučer je namijenjen kojem smještajnom objektu, a cjelokupna aplikacija je dvojezična na srpskom i engleskom jeziku, tako da pozivamo buduće goste iz cijelog svijeta da apliciraju, jer možda baš oni budu i izvučeni”, kazao je Radić.


 Svi dobitnici će svoje vaučere moći da iskoriste od 5. do 25. jula ove godine


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?