NAKON RASPUŠTANJA GO DNS TREBINJE - JOVICA VLATKOVIĆ POVJERENIK STRANKE


Predsjednik Demokratskog narodnog saveza RS Nenad Nešić objelodanio je na sastanku Gradskog odbora ove stranke u Trebinju da su on i rukovodstvo stranke za glavnog povjerenika imenovali Jovicu Vlatkovića, koji će voditi povjereništvo do izborne skupštine, na kojoj će biti biran novi Gradski odbor DNS Trebinje. 


"Ja sam i ranije kazao da nikoga nismo isključili, već je samo raspušten Gradski odbor, a svi članovi koji to žele i dalje ostaju u DNS-u, s tim da se mora podržavati i jačati politika stranke, uz poštovanje cjelokupne njene hijerarhije“, kazao je Nešić. 


On je naveo da nema govora o raskolu DNS-a u Trebinju, već da ova stranka i dalje ostaje stabilna, kakva će ući i u predstojeće lokalne izbore, za koje se spemaju da ostvare bolje rezultate nego na prošlim izborima.


„Gradski odbor Trebinja će, u skladu sa odlukama Predsjedništva stranke, sam odlučiti kako će nastupiti na lokalnom nivou, jer oni ovdje najbolje znaju ko je ko i sami treba da odluče o koaliciji, a saradnja će se svakako prvo ponuditi najvećim koalicionim partnerima, SNSD –u i Socijalističkoj partiji“, naveo je Nešić.


Sam Jovica Vlatković, kao glavni povjerenik DNS-a Trebinje, istakao je da ima ambicije da ojača stranku.


„Nastojaću da dovedem strukturu stranke na odličan nivo, kako bi ponovili rezultat ranijih lokalnih zbora, na kojim smo imali 1.500 glasova, odosno, dva odbornika u Gradskoj skupštini“, rekao je Vlatković.


On nije precizirao kada će biti biran novi Gradski odbor, ali je najavio za desetak dana sjednicu Povjereništva...


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?