POKUŠAJ UBISTVA KOD TREBINJA:Ubo komšiju u vrat u "Koka grillu"


Trebinjac Nemanja Bulajić je nožem u vrat ubo komšiju Dražena Marića u ugostiteljskom objektu "Koka grill" u mjestu Aleksina Međa.


Sve se dešavalo u srijedu, tri kilometra daleko od Trebinja, na ulazu iz pravca Dubrovnika i Herceg Novog, u predvečernjim časovima, kada je društvo od nekoliko momaka sjedilo i pilo u ovom montažnom objektu, da bi se, kako tvrde prolaznici, iz objekta najprije čulo verbalno "prepucavanje", a zatim i jača galama.


Svađa je kulminirala napolju kada je nakon naguravanja Bulajić nožem po vratu ozlijedio Marića.


Bulajić je pobjegao s lica mjesta i u toku današnjeg dana je uhapšen.


"Ja sam ovog povrijeđenog momka gledao tu oko objekta. Živi negdje u Dživarskom naselju, u blizini, nema roditelje i, koliko znam, pomagao je Mariću, za koga mislim da je ranije držao taj objekat, a ko zna radi li to više ili se samo onako tu sakupljaju", kazao nam je jedan prolaznik koji redovno toči gorivo na obližnjoj benzinskoj pumpi.


U policiji je potvrđeno da su prijavu zaprimili u srijedu, oko 20 časova, i da se radi o povredama nanesenim hladnim oružjem, ali se nakon medicinskog zbrinjavanja ispostavilo da je u pitanju jedna ozljeda nožem.


Rana je, kako saznajemo, površinska, dužine pet centimetara, a duboka dva milimetra, na koju su mladiću stavljene dvije kopče i otpušten je kući.


Slučaj se, međutim, kako saznajemo u Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje, bez obzira na to što je rana površinska, tretira veoma ozbiljno i zbog same činjenice da je povreda nanesena u predjelu vrata, odnosno vitalnog organa, te je dežurni tužilac ove pravosudne institucije događaj kvalifikovao kao krivično djelo ubistvo u pokušaju.


Uviđaj su uradili službenici Policijske uprave Trebinje, zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.


nn


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?