TREBINJE DOMAĆIN PRVOG ENERGETSKOG SAMITA


Prvi energetski samit "Energetska budućnost zapadnog Balkana SET 2020", u organizaciji "Elektroprivrede Republike Srpske", grada Trebinja i firme SET, biće održan 5. i 6. marta u Trebinju.


Pokrovitelj ovog samita, koji će u Trebinju na jednom mjestu okupiti predstavnike energetskog sektora iz zemlje i regiona, poslodavce, predsjednike uprava, menadžere, predstavnike državnih institucija, lokalnih samouprava, kao i predstavnike akademske zajednice, razvojnih agencija, nevladinog sektora i medija su Vlada Republike Srpske i Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.


Kako je saopšteno, tema samita "Energetska budućnost zapadnog Balkana SET 2020" nametnula se sama po sebi, a učesnici samita biće u prilici da se kroz rad na devet panela upoznaju s aktuelnim dešavanjima u elektroenergetskom sektoru i trendovima koji nas očekuju.


"Na panelima će, između ostalih, učestvovati čelni ljudi elektroprivreda iz cijelog regiona, predstavnici kompanija koje su lideri u razvoju elektroenergetskog sektora, predstavnici izvršne vlasti koji kreiraju energetske politike, finansijeri energetskih projekata kao i akademski stručnjaci", navedeno je u saopštenju.


Takođe, naglašava se da će ovaj samit omogućiti dobre poslovne kontakte i ponuditi neke nove poglede vezane za što kvalitetniju realizaciju brojnih projekata koji su u fazi projektovanja ili realizacije.


NN


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?