PONOVO “NESTAO” NOVAC SA RAČUNA ADIKO BANKE U GACKU


POLICIJA NA TRAGU 


Policijska stanica Gacko danima radi na rasvjetljavanju krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja u “Adiko banci”, čiji komitenti u Gacku već dva dana za redom prijavljuju nestanak novca sa računa, a radi se o sumi od oko 17.000 maraka.


Najprije je majka jednog studenta prijavila da joj je sa sinovog računa otuđeno 3.823,96 eura, da bi sutradan policija zaprimila novu prijavu da mu je sa tekućeg i deviznog računa otuđea suma od oko 10.000 maraka.


“U pitanju su dvije različite prijave, odnosno, dva različita lica koja su prijavila da im nedostaju određena novčana sredstva sa računa Adiko banke, u vezi sa čim službenici Policijske uprave Trebinje i Okružno javno tužilaštvo Trebinje provode određene istražne radnje, u cilju utvrđivanja odgovornosti u ovom slučaju, a u narednim danima ćemo imati određene rezultate o kojima ćemo obavijestiti javnost”, kazao je načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.


On kaže da u cilju istrage ne može govoriti o detaljima, osim da su u pitanju različite osobe i različiti računi koji nemaju veze jedni sa drugima, osim da su imali račune u istoj banci.


Iz “Adiko banke” na brojeve telefona niko se nije javljao.


U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja…


saransak


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?