ODBORNIK DRAŽEN DUNĐER NAPAO ZAMJENIKA NAČELNIKA MILORADA RADOVIĆA


 Odbornik Radikalne stranke “Doktor Vojislav Šešelj”, Dražen Dunđer u Skupštini opštine Bileća, fizički i verbalno danas je u 12 časova napao zamjenika načelnika opštine Bileća Milorada Radovića, nakon čega je ovaj završio u Bolnici Trebinje.


Radović nije zadobio fizičke povrede, mada ga je, kako kaže, Dunđer sa obje šake udario u grudi, a pad je spriječio zid iza njegovih leđa, pa je ljekar u trebinjskoj Bolnici mogao da dijagnostifikuje samo visok pritisak.


“Dobio sam neke lijekove, ali ni sam ne znam koje iz jednostavnog razloga što ni sada nisam u potpunosti došao sebi, jer me je sve ovo iznenadilo i zaprepastilo”, kazao je nakon pregleda Radović.


Kaže da je Dunđer na njega galamio, neprimjereno se izražavao, a sve zbog toga što je u pozadini isključivo politika.


“Iza svega, u stvari, stoji moja namjera da se na idućim izborima kandidujem za načelnika opštine Bileća, što je za njega, izgleda, bio jedini problem, pa je zbog toga  udario u mene sa obje šake u grudi, a ja sam leđima udario o zid kancelarije”, nastavlja Radović.


On se nije začudio što je Dunđer normalno ušao u njegov kabinet, jer se, kako kaže, znaju odavno i odavno su kumovi, što je u maloj Bileći svima poznato.


“Znamo se odavno, stotinu godina smo dobri i, mada nismo lični kumovi, naše su  porodice kumovske od davnina, što je poznato svima u Bileći, tako da u ovom napadu nema ništa lično, već je u pitanju isključivo politička pozadina”, dodaje Radović.


Do Dražena Dunđera, međutim, nismo uspjeli doći, jer mu je mobilni telefon bio isključen.


U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da je on na ove okolnosti dao izjavu u Policijskoj stanici Bileća, dok se Radović o svemu izjasnio u sjedištu Policijske uprave u Trebinju, nakon što je završio pregled u Bolnici Trebinje.


Dražen Dunđer se od ranije dovodi u vezu sa napadima na svoje političke  neistomišljenike, jer je prošle godine njegov brat, zajedno sa još jednim muškarecem, pretukao predsjednika SO Bileća Srđana Rogana koji je taj napad doveo u vezu sa njim,  a mnogi bilećki odbornici su se žalili da ih Dunđer vrijeđa i napada…


 nn

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?