URUČENA NOVA VATROGASNA OPREMA ZA TREBINJE I RAVNO


U okviru  projekta pod nazivom  „Unapređenje mehanizama saradnje između grada Trebinja i opšine Ravno”, koji je odobren od Savjeta Evrope, danas je u prostorijama Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje organizovana primopredaja vatrogasne opreme, koja se odnosi na odjevne predmete, vatrogasna crijeva i drugu opremu.


Kako je pojasnio Dražen Bošković, direktor trebinjske Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, grad Trebinje je finansirao oko 30 procenata vrijednosti projekta.


„Teritorijalna vatreogasna jedinica iz Trebinja i Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Ravnog će zasigurno novom opremom pojačati vlastite kapacitete i efikasnije djelovati u međuentitetskom  području u kritičnim mjesecima“, kazao je on.


Prema riječima gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, ovo je nastavak dobre saradnje grada Trebinja i opštine Ravno.


„Mi smo sa opštinom Ravno potpisali sporazum o saradnji za sve projekte, gdje ima prostora za zajedničko nastupanje i ovaj projekat je još samo jedan razlog da nastavimo dobru saradnju sa ovom opštinom“, rekao je gradonačelnik Ćurić.


Nova oprema za Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Ravnog biće od izuzetne važnosti za ovu lokalnu zajednicu.


„Ovim nastavljamo dobru saradnju sa gradom Trebinjem, koja će zasiguirno u narednom periodu biti još bolja“, kazao je Josip Raguž zamjenik načelnika odjeljenja za urbanizam i građevinu u opštini Ravno.  


Vrijednost projekta je oko 10.000 evra.


rt

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?