TREBINJE NA SAJMU TURIZMA U VARŠAVI


Turistička organizacija iz Trebinja prezentuje turističku ponudu ovoga grada na na sjamu turizma u Varšavi, koji se u okviru „27. International Travel Show  - TT Warsaw” održava u glavno gradu Poljske od četvrtka do subote. 


U pitanju je najznačajnije i najveće turističko dešavanje u Poljskoj koje je okupilo 450 izlagača i 136 turoperatera iz  53 različite zemlje svijeta, a očekuje se da sajam tokom tri dana trajanja posjeti preko 20.000 ljudi, što će i trebinjskom turizmu, kako se nadaju u Turističkoj organiziciji Trebinja, dati dodatni vjetar u leđa.


Turistička organizacija Trebinje je jedina turistička organizacija iz Republike Srpske koja učestvuje na ovome sajmu, a nastup se i ovaj put realizuje u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske (TORS) i to u okviru zajedničkog promotivnog štanda - F11, pozicioniranog na odličnoj lokaciji. 


Iz Turističke organizacije Trebinje javljaju da je već tokom prvoga dana sajma štand  posjetio veliki broj gostiju, među kojim je bila i ambasador BiH u Poljskoj Кoviljka Špirić, koja je izrazila zadovoljstvo prezentacijom na ovom najvećem i najznačajnijem turističkom dešavanju u Poljskoj.


„Ovim predstavljanjem nastavljena je serija nastupa na inostranim turističkim sajmovima, a Poljska je odabrana iz razloga što predstavlja veliko turističko tržište sa  preko 38 miliona državljana, te zato što turisti iz ove srednjeevropske zemlje imaju dugu tradiciju obilazaka bivših jugoslovenskih republika i u sve većem broju posjećuju Trebinje“, saopšteno je iz Turističke organizacije Trebinje....


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?