NAKON NOĆAŠNJEG NEVREMENA PRIPADNICI JU „EKOLOGIJA I BEZBJEDNOST“ JUTROS NAPRAVILI VELIKI PODVIG


NAKON NOĆAŠNJEG NEVREMENA PRIPADNICI  JU „EKOLOGIJA I BEZBJEDNOST“ JUTROS NAPRAVILI  VELIKI PODVIG 


Nakon noćašnjeg nevremena u kome se izlilo 60 litara kiše po metru kvadratnom, uz jake udare groma, pripadnici Javne ustanove „Ekologija i bezbjednost“, služba Civilne zaštite, su napravili veliki podvig u selu Ljubova, pokrivši kuću Ljubibratića, u koju je udario ogrom, usljed koga je pao odžak sa kuće i uništen je dobar dio krova.


Ovi spretni momci su, prema tvrdnjama mještana Ljubove, koristili svaki trenutak kada ne pada kiša, kako bi se obezbijedili barem za nekoliko dana uslovi za stanovanje u objektu, koji je, nažalost, pretpio velika oštećenja krova, ali i elektro instalacija.


Sve se dešavalo oko 2 sata iza ponoći, kada je oluja bila i najsnažnija, a u to vrijme je u kući bila jedna žena i osmogodišnja djevojčica, ali su one srećom neozlijeđene.


Vlasnica kuće je u ranim jutarnjim časovima pozvala hitni broj 121, nakon koga su pripadnici Javne ustanove „Ekologija i bezbjednost“, služba Civilne zaštite, odmah krenule na teren i u toku prijepodneva pokrili kuću.


Pripadnici Civilne zaštite koji su bili na terenu kažu da su sav iskoristivi crijep sa krova vratili na svoje mjesto, a dio sa kojeg je crijep polomljen pokrili ceradom i obezbijedili da može izdržati padavine još nekoliko dana, dok se taj dio ne prepokrije novim crijepom.


Šteta na kući je ogromna, jer je dio krova potpuno uništen, kao i odžak koji će se trebati nanovo raditi, a pregorele su i dvije faze električne energije, kao i više električnih uređaja koji su u tome momentu bili uključeni u struju...


SARANSAK 


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?