GAČANI UHVAĆENI U KRIJUMČARENJU MIGRANATA


GAČANI UHVAĆENI U KRIJUMČARENJU MIGRANATA


Službenici Policijske stanice Bileća uhapsili su dvojicu Gačana, Gorana Golubovića i  Srđana Adžića, dok su prevozili migrante.


Bilećka policija je, preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje, u mjestu Кorita, opština Bileća, u srijedu naveče oko 19 časova, zaustavila putnički automobil marke „Golf 4“, kojim je upravljao Golubović i koje je bilo u ulozi “čistača”, a za njim je išlo  terensko vozilo, marke „Hyundai“, kojim je upravljao Adžić i u kome su bili migrant.


Terenac se nakon zaustavljanja policije nastavio kretati prema mjestu Brestice, a kada se zaustavio iz njega je pobjegao veći broj ljudi.


Policijski službenici su u blizini terenskog vozila pronašli deset lica, te utvrdili da se radi o ilegalnim migrantima, za koje postoji sumnja da su ilegalno prešli granicu sa susjednom državom, nakon čega je pretragom terena pronađen i vozač terenskog vozila.


O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH, a, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „Кrijumčarenje ljudi“…


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?