KRVAVI SUKOB U NEVESINJU: DVOJICA IZBODENA, JEDAN RANJEN PIŠTOLJEM


KRVAVI SUKOB U NEVESINJU: DVOJICA IZBODENA, JEDAN RANJEN PIŠTOLJEM 


Noćas, oko 23,15 časova, u mjestu Batkovići kod Nevesinja, došlo je do krvavog obračuna, u kome su se braća Miloš i Jovan Beštić sukobili sa Aleksandorom Ristićem i Spasojem Samardžićem, svi Nevesinjci.


Sukob se desio ispred porodične kuće Aleksandra Ristić, vlasnika lokalne diskoteke, kojeg su, zajedno sa Samardžićem, napali Miloš i Jovan, inače od ranije poznati policiji.


Beštići su Ristića i Samardžića napali i izboli noževima, gdje je Ristić zadobio povrede u predjelu ruku i ramena, a Samardžića su izboli u predjelu kičme.


Nakon što je zadobio povrede, Ristić je potegao pištolj i pucao u Jovana Beštića, ranivši ga u stomak.


Ristić i Samardžić su nakon svega zbrinuti u Bolnici Nevesinje, a Beštić je prebačen u Klinički centar Mostar.


Miloš Beštić je nakon sukoba lišen slobode, a u Policijskoj upravi Trebinje, čiji su pripadnici izvršili uviđaj, samo je potvrđen slijed događaj, ali više detalja u cilju istrage nisu željeli davati.


Miloš je prije samo četiri mjeseca bio osumnjičen za krivično djelo paljevine automobila Ford Fokus, vlasništvo Petra Bratića iz Gacka, za šta se sumnjičio i njegov zemljak Miloš Milanović.


Protiv njih je tada Policijska uprava Trebinje podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom tužilaštvu Trebinje, ali se ne zna dokle je stigao proces.


Jovan je takođe poznat policiji iz oblasti javnog reda i mira.


Beštići su i ranije imali razmirica sa Ristićem, ali u Nevesinju niko ne želi da komentariše šta je tome uzrok.


 nn

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?