MINISTAR MILUNOVIĆ: ADAPTACIJA DOMA PENZIONERA U TREBINJU IDE PREDVIĐENOM DINAMIKOM


MINISTAR MILUNOVIĆ: ADAPTACIJA DOMA PENZIONERA U TREBINJU IDE PREDVIĐENOM DINAMIKOM 


Ministar rada i boračko invalidske zaštite Duško Milunović obišao je trebinjski Dom penzionera, kako bi se uvjerio u napredak radova na adaptaciji ove ustanove i uslovima boravka u njoj.


“Uvjerio sam se u jako dobro poslovanje ovog doma, u kome su kapaciteti u potpunosti popunjeni, pa će, kada se adaptira i dio koji se radi, ustanova će imati 140 ležajeva u svojim smještajnim kapacitetima”, kazao je ministar Milunović.


On je istakao naročito zadovoljstvo što Dom penzionera Trebinje pruža izuzetne uslove svojim štićenicima i što je potražnja za ovdašnjim smještajem veoma velika.


O velikoj potražnji za smještajem u trebinjski Dom penzionera novinarima je govorio i direktor ove ustanove Rajko Ćapin, istakavši da, i kada se dovrše radovi na dijelu koji se adaptira, ponovo neće biti dovoljno mjesta. 


“Nakon okončanja radova ćemo povećati komfor boravka našim korisnicima, ali ujedno i  poboljšati uslove rada našim zaposlenim”, kazao je Ćapin, zahvalivši se ministru i Vladi RS koji im, i pored onoga što im zakonski pripada, obezjeđuju dodatna sredstva kroz različite projekte za napredak uslova boravka u ovoj ustanovi…


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?