NAKON SEDAM MJESECI TREBINJE DOBILO ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA


NAKON SEDAM MJESECI TREBINJE DOBILO ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA


Profesorica Ekonomske škole u Trebinju Slađana Skočajić izabrana je tajnim glasanjem za zamjenika gradonačelnika Trebinja .


Otkako je, na vanrednim izborima, Mirko Ćurić izabran za gradonačelnika Trebinja, a do tada je obavljao dužnost zamjenika, ovo mjesto je do sada bilo upražnjeno.


„Odlučila sam da napustim učionicu i dođem na teren, da pokažem da ono što sam govorila u teoriji – može da se realizuje u praksi“, istakla je nakon glasanja odbornika Skočajićeva.


Ona je kazala da se odlučila priključiti ovom, kako ih je nazvala, timu na čelu grada Trebinja, jeste njeno uvjerenje da su oni uspješni i napredni, u šta se, kako je kazala, može uvjeriti svaki građanin Trebinja.


Skočajićeva kaže da gradonačelnika Ćurića poznaje od ranije, te da ju je njeno uvjerenje da je u pitanju pošten čovjek opredijelilo da mu bude prvi saradnik.


„Ono što je ključno i veoma bitno jeste da Slađana ima snage, energije i volje da podrži ovaj tim koji je u Trebinju prisutan gotovo tri godine, a ona ima ideja, ali i rezultata koji se mogu sagledati u njenom radu u prethodnom periodu“, istakao je Ćurić.


Objasnivši da je u pitanju profesorica koja je dosta vremena provodila sa mlađim generacijama, Ćurić je kazao da ona bolje može sagledati šta je potrebno ovoj populaciji i šta gradska upava može uraditi za njih, kako bi ostajali u svome gradu, ali da se i oni koji su otišli vrate u svoj grad.


Ćurić je kao pozitivnu karakteristiku Skočajićeve naveo i da je dugi niz godina obavlja dužnost Društva prijatelja Trebinja, gdje je vodila računa o tome šta treba ovom gradu i šta se najbolje može učiniti za njega...


NN