GORICA DOBILA POLICIJSKO STANIČNO ODJELJENJE


GORICA DOBILA POLICIJSKO STANIČNO ODJELJENJE 


Najveće trebinjsko naselje Gorica dobilo je, nakon više godina iščekivanja, Stanično odjeljenje Policijske stanice Trebinje, koje su svečano otvorili gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa, a komandir će biti Miroslav Medan.


„Ova organizaciona jedinica će, u cilju bezbjednosti građana, biti popunjena u punom kapacitetu, gdje će zadatak naših policijskih službenika biti stalni kontakt sa građanima Gorice i rješavanje njihovih problema“, istakao je prilikom otvaranja načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.


On je naročitu zahvalnost istakao Gradskoj upravi Trebinja koja im je, kako kaže, bez naknade ustupila prostorije koje su u njihovom vlasništvu i pružila punu podršku u inicijativi i realizaciji prijedloga za otvaranje ovog odjeljenja.


„Gorica je najbrojnija mjesna zajednica u Trebinju, pa je ovo policijsko odjeljenje zbog toga bilo i neophodno otvoriti, tim prije što je u neposrednoj blizini stanice i škola i vrlo frekventne saobraćajnice i raskrsnice, a na nama ostaje da dalje procijenimo šta je to još što možemo uraditi za bolju bezbjednost građana“, istakao je Ćurić, napomenuvši da se povećanjem broja stanovnika u gradu mora činiti sve da se osjećaju što sigurnijim.


Komandir novog policijskog staničnog odjeljenja Miroslav Medan je potvrdio da će učiniti sve da bezbjednost ovog dijela grada Trebinja bude na što boljem nivou.

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?