UČESNICI SUSRETA MLADIH RS DAROVALI TREBINJSKOM PARKU NOVE SADNICE


UČESNICI SUSRETA MLADIH RS DAROVALI TREBINJSKOM PARKU NOVE SADNICE


U okviru 23. „Susreta mladih Republike Srpske“, danas su u gradskom parku 23 sadnice drveća zasadili gradonačelnik Trebinja i učesnici ove manifestacije.


Živko Četojević, član Omladinskog savjeta RS, izrazio je zahvalnost Gradu Trebinju, kao najboljem domaćinu susreta.


„Okupili smo se danas da posadimo 23 stabla, u spomen na održavanje naših 23. susreta. Zahvalio bih Gradu Trebinju na zdušnoj podršci, želim da istaknem da je vaš grad najbolji domaćin susreta. Hvala i 'Šumama Srpske', koji su donirali sadnice i Komunalnom preduzeću Trebinje“, rekao je Četojević.


Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić naveo je da će gradska uprava i ubuduće podržavati pozitivne inicijative mladih Srpske.


„Grad Trebinje je dobio poziv da budemo domaćini još jednih susreta mladih, a i u narednom periodu otvoreni smo za ovakve ideje i inicijative. Podsjećam da je u našem gradu ovih dana otvorena regionalna kancelarija Omladinskog savjeta RS i cilj nam je da se opravda postojanje ovakve kancelarije, da se organizuju što bogatiji i raznovrsniji sadržaji za mlade. Na susrete dolaze najbolji predstavnci mladih, uvjeren sam da će opet doći u naš grad“, kazao je Ćurić.


Svečano zatvaranje „Susreti mladih Republike Srpske“ zakazano je za sutra, u 20 časova, na platou Hercegovačke Gračanice.


Najveće okupljanje mladih sa edukativnim i sportsko-zabavnim sadržajima u Republici Srpskoj, na kojem od ponedjeljka, 26. avgusta u Trebinju učestvuje oko 250 mladih iz RS, uz goste iz FBIH, Slovenije, Rusije, Srbije, Crne Gore i Makedonije, organizovao je Omladinski savjet Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske i Grada Trebinja.


rt

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?