SKUPŠTINA FK LEOTAR: Na pomolu bolji dani


SKUPŠTINA FK LEOTAR: Na pomolu bolji dani


Gordan Mišeljić, generalni direktor Hidroelektrana na Trebišnjici jednoglasno je danas izabran za novog predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Leotar“, dok će dužnost potpredsjednika obavljati Zdravko Vukašinović.


U Upravni odbor izabrani su još i Aleksandar Kojović, Nebojša Rikalo, Marko Dučić, Dragan Aleksić, Marko Rikalo, Spasoje Radović i Borislav Grubač, dok će dućnost predsjednika nadzornog odbora u narednom periodu obavljati Pero Mišeljić. Za predsjednika Skupštine imenovan je Simeon Dučić.


„U novom Upravnom odboru spojili smo što više ljudi iz privrede i javnog života, a naš zadatak je da ostvarimo projektovani budžet od 400 hiljada KM i da obezbjedimo da Leotar ostvari plasman u veći rang takmičenja“, istakao je novi predsjednik Upravnog odbora.


Upitan da odgovori koji će biti prvi zadaci Upravnog odbora u narednom periodu, Mišeljić je rekao da će se najprije ići na osvježavanje igračkog kadra.


 „Sljedeći su radovi na infrastukturi kao i rješavanje dugovanja kluba koji će sukcesivno biti rješavani u narednoj godini. Mišeljić ističe da će se posebna pažnja posvetiti i osposobljavanju  terena u nekadašnjoj kasarni, odnosno izgradnju terena sa vještačkom travom a jedan od predloženih lokaliteta je na prostoru nekadašnje kasarne.


Članove skupštne danas je pozdravio i gradonačelnik Trebinja Mirko  Ćurić koji je izrazio nadu da će se Leotar vrlo brzo, sa novom upravom, vratiti na stare staze uspjeha.


„Smatram da je pored finansija potrebno dosta truda i rada svih oko kluba, a ja kao gradonačelnik Trebinja sam presrećan nakon današnje skupštine Fudbalskog kluba „Leotar“.


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?