LEPA BRENA NAKON TRI DECENIJE U TREBINJU NAJAVILA SOLISTIČKI KONCERT 16. AVGUSTA


LEPA BRENA NAKON TRI DECENIJE U TREBINJU 


NAJAVILA SOLISTIČKI KONCERT 16. AVGUSTA


Nakon više od tri decenije, u Gradu sunca u Trebinju će regionalna mega zvijezda Lepa Brena održati svoj solistički koncert, 16. avgusta ,  u organizaciji Agencije Star Travel.


Potvrdila je to danas na pres konferenciji u Gradu sunca i Lepa Brena lično, koja se podsjetila svojeg prijeratnog koncerta u Trebinju, potkraj osamdesetih godina, kada je, kako kaže, radila i po dva koncerta dnevno.


“Bila je to, čini mi se, 1988. godina, kada sam za jedan dan, i to na kraju turneje, održala koncerte u Trebinju i Bileći, odakle sam ponela prelepe uspomene, svesna koliko u Trebinju ima lepote i istorije,  koje sam ponela sa sobom u najlepšim uspomenama i setila ih se dolazeći ovamo ponovo”, istakla je Brena, obećavši svojoj publici u Hercegovini 16. avgusta koncert za pamćenje.


Izrazila je nadu da će na koncertu, kao i na svakom njenom dosadašnjem nastupu, biti publika svih generacija, a, kako su na presu novinare obavijestili iz Agencije Star Travel, karte za Trebinje se kupuju u cijelom regionu, u Herceg Novom, Podgorici, Nikšiću,  Dubrovniku, ali su u samom Trebinju karte za Brenin koncert kupila i nekolika stranca. 


“Obećavamo koncert jako visoke produkcije, kako i dolikuje ovako velikom izvođaču, ali će atmoferi zasigurno doprineti i činjenica što će se sve odvijati u ovako prelepom ambijentu Grada sunca, sa fantastičnim uslovima”, istakla je Biljana Čigoja, vlasnica i direktor Agencije Star Travel.


Kaže da se i sama uvjerila kako je potražnja za ulaznicama velika, da svi u Trebinju pričaju o koncertu i da se očekuje da će se 16. avgusta dogoditi pravi spektakl.


Lepa Brena je, prije pres konferencije u Gradu sunca, nakratko prošetala ulicama Trebinja, fotografisala se u Dučićevoj ulici i u bašti čuvenog Hotela “Platani”…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?