Ivana Kašiković među 30 najboljih učenika generacije Srbije i RS


Ivana Kašiković među 30 najboljih učenika generacije Srbije i RS


Trebinjka Ivana Kašiković, kao ovogodišnji učenik generacije Gimnazije „Jovan Dučić“ našla se među  30 najboljih učenika u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz  Srbije i Republike Srpske.


Ovaj uspjeh omogućio je Ivani da osvoji besplatno školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom. Njoj će  finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena u septembru na svečanom prijemu na Bijelom dvoru.


Učenike generacije kraljevska porodica Karađorđević, prestolonasljednik Aleksandar i princeza Katarina, ugostili su na Bijelom  dvoru, na prijemu koji je održan već osamnaestu godinu zaredom.


Svim učenicima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju pomoć profesora i Centra za razvoj karijere, ukoliko su im potrebni savjeti za dodatno usavršavanje, pronalaženje posla i dodatnu motivaciju za učenje.  Po završetku jednogodišnjeg školovanja imaće priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata.


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?