Uhapšen Trebinjac zbog droge


Uhapšen Trebinjac zbog droge


Trebinjska policija je  2. avgusta ove godine lišila slobode lice inicijala O.M., za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.


Naime, u decembru 2018. godine, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijska uprava Trebinje, su realizovali operativnu akciju kodnog naziva „Kanader“, u kojoj je dokumentovano šest lica zbog počinjenog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i zaplijenjeno oko 20 kilograma opojne droge skank, kao i manja količina opojne droge spid i kokain. Od dana realizacije akcije, navedeno lice se nalazilo u bjekstu, a za istim je bio raspisan raspis o traganju, navodi se u saopštenju PU Trebinje.


Nakon višemjesečne potrage za licem O.M., policijski službenici Policijske uprave Trebinje su lice locirali i lišili slobode.


Nakon kriminalističke obrade lice je predato u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju na dalje postupanje.


Radio Trebinje

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?