TRAGEDIJA - UBIO SUPRUGU, PA PUCAO SEBI U GLAVU


TRAGEDIJA - UBIO SUPRUGU, PA PUCAO SEBI U GLAVU


Danas oko 15,30 časova, u zgradi Fonda zdravstva RS, filijala Trebinje, S.R. (52) iz Trebinja ubio je pištoljem svoju suprugu Lj.,R. (51), zaposlenicu u Fondu zdravstvenog osiguranja u Trebinju, potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu u Trebinju.


“Radi se, dakle o bračnim drugovima, gdje je suprug ubio svoju suprugu na radnom mjestu, za pultom za kojim je radila, a sve to snimio video nadzor na objektu, prema kome se vidi i njegov ulazak u objekat, i kako prilazi pultu za kojim radi supruga, i kako vadi pištolj, a poslije toga se čuje pucnjava”, kazao je dežurni okružni tužila iz Trebinja Žarko Milić.


On je objasnio da se sve dešavalo u radno vrijeme, jer ova Filijala radi do 16 časova, ali je rad sa strankama bio do 15 časova, a nesrećna supruga je bila na dežurstvu.


Milić je kazao da su rane nastale u predjelu glave, da je nesretna žena preminula na licu mjesta, a da je S.R. prebačen najprije u trebinjsku Bolnicu, a odatle u Kliničko bolnički centar u Podgoricu, gdje mu se bore za život.


“Radi se o krivičnom djelu nasilje u porodici, član 19, stav 3 Krivičnog zakonika RS, jer je suprug ubio suprugu”, naveo je na kraju tužilac Milić…


NN    

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?