KONCERT VIOLINISTKINJE ANJE DUČIĆ: KAD PORASTE „ČUDO OD DJETETA“


KONCERT VIOLINISTKINJE ANJE DUČIĆ: KAD PORASTE „ČUDO OD DJETETA“


Mlada trebinjska violinistkinja Anja Dučić, maturant Srednje muzičke škole Trebinje, koju su u Trebinju zbog svestranosti svojevremeno nazivali „čudom od djeteta“, održala je svoj, peti po redu,solistički konert u Muzeju Hercegovine.


Anja, koja osim muzičke, pohađa i trebinjsku Gimnaziju i završila je treći razred,  dobitnik je mnogobrojnih muzičkih, ali i nagrada iz fizike, matematike, na brojnim  republičkim i međunarodnim takmičenjima u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i van granica naše zemlje.


„Imam vremena i za učenje, i za muziciranje, ali i za izlaske sa društvom, jer se sve može organizovati kada se potrudimo i kada imamo podršku porodice, nastavnika i uopšte okoline, a ja je srećom imam“, kaže ova vrijedna djevojka, koja još nije odlučila šta će upisati nakon što završi i Gimnaziju.


Kaže da će, iako se opredijeli za studij prirodnih nauka, o čemu razmišlja, nikada neće odustati od violine i da će nastaviti i u budućnosti da se usavršava u tom smjeru, koliko joj druge obaveze budu dozvoljavale...


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?