ŠTA KAŽE KONOBAR NENAD ASANOVIĆ IZ TREBINJA KOJI JE NAPADNUT U DUBROVNIKU: Neka se zna da Dubrovčani nisu nacionalisti!


ŠTA KAŽE KONOBAR NENAD ASANOVIĆ IZ TREBINJA KOJI JE NAPADNUT U DUBROVNIKU: Neka se zna da Dubrovčani nisu nacionalisti!


Konobar koji je napadnut u Gružu Nenad Asanović, o čemu je prvi pisao Dubrovački dnevnik, javio se našoj redakciji objasnivši da ga jako smeta što se sad u medijima i među komentarima po društvenim mrežama provlači priča kako su Dubrovčani nacionalisti.


Podsjetimo, Asanović koji je inače iz Trebinja, radio je kao konobar u jednom restoranu te je napadnut nedavno u Gružu.


- Ljudi su prema meni bili odlični, nemam nikakvih loših iskustava. Jako mi smeta što nastaju priče kako su Dubrovčani ovakvi ili onakvi. Predstavlja ih se nacionalistima. Dubrovčani nisu nacionalisti. Neka se to zna. - rekao je Nenad Asanović.


Govori kako iz Dubrovnika nosi samo lijepa iskustva.


- Rijetko gdje sam naišao na tako dobar prijem kao u vašem Gradu, stekao sam tu i jako lijepi poznanstava. Ono što se dogodilo smatram dijelom navijačke scene, a ne nacionalizma. - objasnio je on.


- I moj gazda u restoranu u kojem sam radio me ispoštovao, njegova obitelj me prihvatila kao svoga. Nitko kod vas od tako reći normalnih radnika neće imati problema. Imao sam ih ja zbog tetovaže Delija. Ali, to nema veze s nacionalizmom kao takvim. Dubrovčani nisu nacionalisti. - ponovio je Asanović.


Dubrovački dnevnik je pitao Nenada Asanovića što se točno dogodilo one večeri, no on je odbio reći više detalja kazavši da se tu radi o "navijačkom kodeksu". Naime, govori se i da je napadnut nožem, da su mu pomogli engleski turisti...


- Recimo samo da sam fizički napadnut i da mi je rečeno da napustim Grad. Jesam Delija, navijam za Crvenu zvezdu i sve o onome više što je bilo te noći neću reći. To je stvar našeg navijačkog kodeksa kojega jako poštujem. - zaključio je Asanović.


Inače, Asanović nije želio da mu u medijima izađe fotografija, no Dubrovačkom dnevniku poslao je fotografiju svoje tetovaže na nozi.


DUBROVAČKI DNEVNIK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?