RADNIKA IZ TREBINJA S ‘FANTOMKAMA’ NAPALI U DUBROVNIKU: Imaš 24 sata da napustiš grad!


RADNIKA IZ TREBINJA  S ‘FANTOMKAMA’ NAPALI U DUBROVNIKU: Imaš 24 sata da napustiš grad!


Kako doznaje Dubrovački dnevnik, ovaj 34-godišnji konobar, čiji su podaci poznati redakciji, zaposlen u jednom dubrovačkom restoranu napadnut je tijekom noći od skupine muških osoba. Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da su članovi Torcide. 


Naime, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, nekoliko njih dočekalo ga je s "fantomkama" navučenim preko lica te mu je poručeno da ima 24 sata da napusti Dubrovnik, a što je on i učinio. Po Gradu se može čuti da je i proboden nožem, ali takvo nešto se nije dogodilo iako su napadači navodno imali nož uz sebe.


Svakako, iako se radi o nečemu jako ružnome, treba reći da ovaj događaj ne mora nužno imati nacionalisitički prizvuk nego je moguće kako se ustvari tu radi o navijačkoj netrepeljivosti budući da je napadnuti konobar navijač Crvene zvezde.


On je na ruci i imao tetovažu naviječke skupine Delije, koju je sakrivao zavojem. No, o njegovoj navijačkoj pripadnosti očito se pročulo, a isto je zasmetalo tako i muškarcima koji su ga napali.


Kako se može čuti, radi se tu o mladiću koji nije nacionalist, odnosno koji nije imao nikakve nacionalističke ispade. Kako je izvor Dubrovačkog dnevnika potvrdio, radio je on i u Zagrebu kao konobar te nikad nije imao probleme.


Slučaj nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko - neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome je li pokrenuta istraga. Očito, mladić je smatrao da bi takvo što bilo uzaludno te se jednostavno odlučio pokupiti iz Grada.


dubrovački dnevnik

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?