GRADSKA UPRAVA TREBINJE: PRIJEM ZA PREDSTAVNIKE MOTO KLUBA TNT


GRADSKA UPRAVA TREBINJE: PRIJEM ZA PREDSTAVNIKE  MOTO KLUBA TNT 


Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je uručio zahvalnicu Moto klubu TNT iz našeg grada za uspješnu dugogodišnju organizaciju trebinjske motorijade, koja je ujedno i turistička i kulturna promocija grada Trebinja.


Ovogodišnja motorijada, koja se u Trebinju odvija pod nazivom „Bajk vikend“ već dvadeset godina, okupila je oko 2.000 bajkera i kao takva je bila najbrojniji ovakav skup od 1999. godine, što je, kako je rečeno na prijemu motorista u Gradskoj upravi, najbolji dokaz uspješne promocije grada i uspješne saradnje TNT-a sa Gradskom upravom. 


„Bez obzira na finansije koje Grad Trebinje izdvaja za ovaj događaj, TNT klub je odradio najveći dio posla oko organizacije i dao veliki doprinos pozitivnom imidžu našeg grada, zbog čega im dugujemo veliku zahvalnost“, rekao je na prijemu gradonačelnik Ćurić.


Da je motorijada bila uspješna svih dvadeset godina i da se odvijala bez ijednog incidenta potvrdio je ispred TNT-a Rade Jelić, koji je kazao da će se članovi kluba i u budućnosti truditi da organizacije motorijada budu bolje.


„Protekli vikend i motorijada koja je okupila do sada rekordan broj bajkera samo su dokaz koliko se sve dobro odvijalo svih ovih godina i koliko smo mi uspjeli u tome da ljudima dokažemo svoju gostoljubivost, odnosno, gostoljubivost našeg grada koja ide zajedno sa njegovim ljepotama“, kazao je Jelić.


On se, pored zahvalnosti Gradu Trebinju, posebno zahvalio pripadnicima Policijske uprave Trebinje koja se svih proterklih godina brinula o tome da se ne desi nijedan incident, pokrivajući svaku raskrsnicu i svako mjesto u gradu.


Predstavnici Moto kluba TNT su na prijemu gradonačelniku Ćuriću uručili grb svoga kluba...


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?