ŽALBE NA KAZNU OD 20 GODINA ROBIJE ZA TREBINJCA SPASA MILIŠIĆA


ŽALBE NA KAZNU OD 20 GODINA ROBIJE ZA TREBINJCA SPASA MILIŠIĆA


 Branilac Trebinjca Spasa Milišića (31), koji je za svirepo ubistvo sugrađanina Nemanje Šupljeglava (30) dobio zatvorsku kaznu od 20 godina, kao i okružni javni tužilac u ovom slučaju uložili su žalbe na visinu kazne koju je prije dva mjeseca izreklo Vijeće Okružnog suda u Trebinju.


U ovoj pravosudnoj ustanovi je potvrđeno da su žalbe podnesene na prvostepenu presudu zbog odluke o visini kazne, za koju tužilac smatra da je trebalo da bude veća, a branilac optuženog je uložio žalbu zbog odluke o kazni, ali i navodne povrede postupka, činjeničnog stanja...


U Okružnom sudu u Trebinju kažu da je u toku faza davanja odgovora na žalbu suprotnih strana.


"Kada sve to bude kompletirano, sjedinjuju se sve žalbe, kompletan spis i svi dokazi, tako da predmet ide Vrhovnom sudu Republike Srpske, što se očekuje tokom naredne sedmice", rečeno je u Sudu.


Milišić je na izuzetno svirep način ubio Šupljeglava, zaklavši sa ispred kafe-bara "Merlot" u Trebinju i to tako što je prethodno otišao po nož u svoju kuću u naselju Bihovi, udaljenu nekolika kilometra od Trebinja, a da se uz put nije ohladio od svoje namjere, što je i Sudsko vijeće uzelo kao otežavajuću okolnost, zajedno sa svirepošću ubistva.


NN

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?