TUGA! NAKON SVADBE POGINUO MLADOŽENJA


TUGA! NAKON SVADBE POGINUO MLADOŽENJA


Jutros rano, oko 1 sat iza pola noći, na novoizgrađenom kraku južne gradske obilaznice, u naselju Mokri Dolovi u Trebinju, poginuo je Trebinjac Marko Anđelić (32), vraćajući se sa svoje svadbe, a teže je ozlijeđeno još dvoje lica, dok je dvoje zadobilo lakše povrede.


Nesrećni mladoženja je ostao mrtav na licu mjesta, a teže ozljede je zadobila Dragana Petrović (34), državljanka Srbije i Marko Pejčić, dok su sa lakšim ozljedama prošli Vladan Čalija i Vuk Marčetić. 


Dragana Petrović je odmah po prijemu prebačena na Odjeljenje intenzivne njege Bolnice Trebinje, gdje joj je dijagnostifikovano nagnječenje grudnog koša i nogu, dok je Pejčić zadobio iščašenje kuka i on je, nakon sanacije povrede, zbrinut na Hirurškom odjeljenju Bolnice Trebinje. 


“Pacijentkinja, koja je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja, zadobila je prelome najmanje tri rebra i iščašenje desnog skočnog zgloba, a zadobila je i druge povrede po tijelu koje se ne bi mogle okarakterisati kao teže, jer su u pitanju oguljotine i slično, ali je svjesna i orjentisana, tako da se ne očekuju značajnije komplikacije, iako se prati zbog eventualnih neželjenih krvarenja u grudnom košu ili stomaku”, kazao je dežurni ljekar na Intenzivnoj njezi Bolnice Trebinje dr Stanko Buha.


Stanje ostala tri pacijenta je dobro i van životne su opasnosti, a, osim povrede iščašenja kuka Marka Pejčića, koju je, odmah po prijemu, sanirao dr Dušan Vlatković, ortoped, Čalija je zadobio lakše povrede, kao i Marčetić koji nije ni stizao do Bolnice.


Prvi policijski nalazi govore o tome da je nesrećni mladoženja, upravljajući vozilom “Alfa Romeo”, udario u stijenu kod kružnog toka koji dijeli naselja Mokri Dolovi i Police i, ne mogavši da smota na kružnom toku, udario pravo u stijenu…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?